BIST 10.072
DOLAR 32,25
EURO 34,80
ALTIN 2.426,26
HABER /  SPOR

Cordobanın çekindiği golcü

Beşiktaş'ın Cordoba, en çekindiği futbolcuların kimler olduğu sorusuna, şu cevabı verdi.

Abone ol

Beşiktaş ve Galatasaraylı futbolcular, Cola Turka'nın ''4 Büyükler Kapağın Altında'' kampanyasının tanıtım toplantısına katıldı.

Swiss Otel'de düzenlenen toplantıda Beşiktaş adına Cordoba ile Kleberson, Galatasaray adına da Hasan Kabze, Uğur ve Fevzi yer aldı. Futbolcular, toplantıda bayilerin sorularını yanıtladı.

Beşiktaş'ın deneyimli kalecisi Cordoba, en çekindiği futbolcuların kimler olduğu sorusuna, ''İstatistiklere bakarak konuşmak lazım. İliç ve Tuncay beni en çok zorlayan futbolculardı. Ancak karşı karşıya kaldığımda en çok çekindiğim isim Ümit Karan'dır'' diye konuştu.

Beşiktaş'ta kalmak istediğini ancak buna teknik direktörünün ve yönetimin karar vereceğini anlatan Cordoba, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak isteyip istemediğinin sorulması üzerine de, ''4-5 yıl boyunca burada herkes bana ilgi gösterdi. Çok mutluyum ve ailem de mutlu. Fakat bir insanın kendi ülkesini bırakıp başka ülke vatandaşı olması kolay değil. Burayı çok sevsem de aynaya baktığımda bir Kolombiyalı görüyorum'' diye yanıt verdi.

Toplantıya eşi Dayane ile birlikte katılan Kleberson ise Galatasaray veya Fenerbahçe gibi başka takımlarda oynayıp oynayamayacağı sorusunu, ''Beşiktaş'tan başka bir takımda oynamam'' şeklinde yanıtladı.

Eşi Dayane ise Kleberson'un işi ile igili bir soru karşısında, ''Kocamın işini seviyorum ve ona yardımcı olmaya çalışıyorum. Tek problemimiz ayrı kalmak'' dedi.

HASAN KABZE: ''ŞAMPİYON OLACAĞIZ''

Galatasaray'ın golcü futbolcularından Hasan Kabze, Galatasaray taraftarı bir bayinin, ''Biz size inanıyoruz. Bize şampiyonluk sözü verecekmisiniz ?'' sorusuna, ''Siz şampiyonluğa ne kadar inanıyorsanız biz de o kadar inanıyoruz. Takım içinde çok iyi bir birliktelik var. Abilerimiz bizi çok iyi motive ediyor. Ben başka bir takımda böyle kenetlenme görmedim. Şampiyon olacağımıza inanıyoruz'' diye yanıt verdi.

Sarı-kırmızılı oyuncular Uğur ile Fevzi de sezon sonu şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini belirtirken, Hasan Kabze, en çekindiği kalecinin kim olduğu sorusunu, ''Rüştü ağabey'' diye cevapladı. Galatasaray'ın genç savunma oyuncusu Uğur, kendisine Maldini ve Bülent Korkmaz'ı örnek aldığını kaydederken, Fevzi ise önünde iki tane çok iyi kaleci bulunduğunu belirterek, ''Bu benim için aslında avantaj. Sırası geldikçe hepimiz oynayacağız'' dedi.  Toplantıda futbolculara birer plaket verilirken, Kleberson ve Uğur iki top cambazıyla birlikte kısa süre top sektirdi.