BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.438,79
HABER /  SPOR

Canaydından ilk yumruk!

Gatasaray Başkanı Canay'dın, Fenerbahçe Asbaşkanı Özaydınlı'ya yanıtı sert oldu.

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı'nın dün Malatyaspor maçı sonrası yaptığı Galatasaray Kulübü'nü rencide edici açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Özhan Canaydın, sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, Murat Özaydınlı'nın açıklamalarını hayret ve esefle dinlediğini kaydederek, ''Türk spor tarihinde, spor kurumlarının dönem dönem yaşadığı sorunların bu kadar ucuzca polemik konusu yapılarak, kendilerince avantaj haline getirilme çabasının örneği görülmemiştir'' dedi.

Galatasaray'ın sezon başından beri yapılan tüm çifte standartlara karşı boyun eğmeyen, pes etmeyen onurlu duruşunun bazılarını rahatsız ettiğini ifade eden Canaydın, ''Panik duygusunun egemen olduğu anlaşılan yöneticiye, 101 yıldır olduğu gibi Galatasaray Spor Kulübü'nün her zaman gösterdiği onurlu duruşundan ödün vermeyeceğini hatırlatırım'' diye konuştu. Canaydın ayrıca, Murat Özaydınlı'nın Galatasaray camiasından özür dilemesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

AA