BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.428,13
HABER /  SPOR

Yıldırım Cimbomun golüne sevindi

Vatan gazetesinin haberi doğruysa Galatasaraylılar Aziz Yıldırım'a çok şaşıracak

Abone ol

Liverpool-Galatasaray maçını izleyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım: “G.Saray yüreğiyle oynadı. Liverpool gibi bir takıma karşı deplasmanda böyle futbol kolay değil.”

Aziz Yıldırım’dan şaşırtan ve yiğidin hakkını yiğide veren itiraf ve sözler. Peki ezeli rakibinin UEFA Kupası başarısını “tesadüf” olarak yorumlayan F.Bahçe Başkanı nasıl oldu da G.Saray’ı alkışladı.

İşte olayın perde arkası: Randers maçı için Danimarka’da olan Aziz Yıldırım, Liverpool-G.Saray maçını izlemek için Aarus şehrinde yaşayan gurbetçi vatandaşlardan yardım ister ve Türkler’in yoğun olarak bulunduğu şehirde spor kulübünün lokaline gider. Yöneticiler maçı kalabalık gurbetçi grubuyla seyreder.

2. GOLE SEVİNİR!
Galatasaray'ın ikinci gölünde tüm kahvenin gol sevincine Aziz Yıldırım tebessümle katılır. Lokalde büyük ilgi gören Başkan Aziz Yıldırım’ın fotoğrafı çekilmek istenir ve bir gurbetçi kameraya almak ister. Bu durum Yıldırım’ı rahatsız eder ve hemen maç biter bitmez ayrılır. Asıl şaşırtan sözleri Nihat Özdemir’le bindiği otomobilde söyler. Özdemir’le sohbete dalan Yıldırım “G.Saray yüreğiyle oynadı. Liverpool’a karşı hem de deplasmanda böyle oynamak kolay bir iş değil” der.

Kaynak: www.vatanim.com.tr
Haber: Ali Can