BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.428,33
HABER /  MAGAZİN

Selda Alkor yoğun bakımda!

Asmalı Konak dizisinin Sümbül Hanım'ı Selda Alkor yoğun bakımda!

Abone ol

Asmalı Konak dizisindeki Sümbül Hanım karekteriyle gönüllere taht kuran Selda Alkor hastanede yaşam savaşı veriyor. Sanatçı 4 gün önce üst solunum yolları rahatsızlığı, stres ve yorgunluk tanısıyla Çağlayan'daki Florance Nightingale Hastanesi'ne kaldırıldı. 63 yaşındaki Selda Alkor dün aniden tansiyonu çıkınca doktorlar tarafından yoğun bakım servisine kaldırıldı.

Selda Alkor'un eski milli basketbolculardan olan eşi Cihat İlkbaşaran bir an bile eşinin yanından ayrılmıyor. Hastane başhekimi Uzman Doktor İsmail Eren, ünlü sanatçının tansiyonundaki ani yükselmenin kontrol altına alındığını, bir süre daha yoğun bakımda tedavisinin süreceğini söyledi. Sinemaya 1965 yılında Ses Dergisi'nin açtığı yarışmayla giren Selda Alkor Yeşilçam'da 73 sinema Asmalı Konak dizisindeki Sümbül Hanım karekteriyle gönüllere taht kuran Selda Alkor hastanede yaşam savaşı veriyor. Ünlü sanatçı 4 gün önce üst solunum yolları rahatsızlığı, stres ve yorgunluk tanısıyla Çağlayan'daki Florance Nightingale Hastanesi'ne kaldırıldı. 63 yaşındaki Selda Alkor dün aniden tansiyonu çıkınca doktorlar tarafından yoğun bakım servisine kaldırıldı. Selda Alkor'un eski milli basketbolculardan olan eşi Cihat İlkbaşaran bir an bile eşinin yanından ayrılmıyor.

Hastane başhekimi Uzman Doktor İsmail Eren, ünlü sanatçının tansiyonundaki ani yükselmenin kontrol altına alındığını, bir süre daha yoğun bakımda tedavisinin süreceğini söyledi. Sinemaya 1965 yılında Ses Dergisi'nin açtığı yarışmayla giren Selda Alkor Yeşilçam'da 73 sinema filminde oynadı.