BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.431,90
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yedi Kardeşler Restoran; 30. Yılını Geride Bıraktı

Yedi Kardeşler Restoran 1990 yılında 30 metrekarelik küçük bir dükkân ile sektöre giriş yapmış bir kuruluştur. Bildiğimiz gibi Mersin’in Kebabı, fındık lahmacunu ve kahvaltıların, mezelerin vazgeçilmesi Humus, Yedi Kardeşler Restoran’da yenir.

Abone ol

1990 yılından bu yana profesyonel ekibi ile müşterilerine hizmet vermeye devam eden Yedi Kardeşler Restoranı biraz tanıyalım;
Yedi Kardeşler Restoran olarak lezzet durağı olma yolunda ilk adımlarımızı 1990 yılında 30 metrekarelik küçük bir dükkânda attık. Damak tadının sunduğu keyfi arttırmak için, lezzetin en güzelini keşfetmeye hep devam ettik. En iyisini biz daima çalışarak öğrendik. Bugün öğrendiklerimizi sizlere en iyi formuyla sunmak için Mersin’de hizmet veriyoruz.  Markamız adına patentli olarak bir araya getirdiğimiz lezzet sunumu olan Keplican bunlardan sadece biri. İyi ve lezzetli etin sebze, baharat ile bütünleştiğinde çıkardığı lezzet yolculuğuna sizleri de gururla davet ediyoruz.

Favori restoranlarınızı bizimle tanıştıktan sonra güncelleyeceksiniz. Rezervasyon ve Menüleri incelemek isterseniz yedikardesler.com adresinden, menüleri inceleyebilir, rezervasyon yaptırabilirsiniz. Dilerseniz mekanımızda, dilerseniz eve paket servis olarak damağınızda iz bırakacak lezzetlere ulaşabilirsiniz. Sizleri ağırlamak bizim için büyük bir mutluluk! Menümüzü sizin için geliştiriyor ve güncelliyoruz, ağzınızın tadı hiç bozulmasın her zaman sağlıklı ve kaliteli lezzetlere ulaşın diye buradayız!