BIST 10.046
DOLAR 32,25
EURO 34,82
ALTIN 2.429,32
HABER /  MEDYA

Yazarların şampiyonluk yorumu

Rıdvan Dilmen, "Tebrikler şampiyon" diye yazdı, Ercan Saatçi, Adnan Polat'a taş attı. İşte yazarların Fener yorumları;

Abone ol

Fenerbahçe 100. yılında, ligin bitmesine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna yazalar ne dedi? İşte yorumlar...

Ercan Saatçi / Hürriyet
Artık ne saatini gösterecek bir yönetici, ne de "Kupalar bizim olacak" diyen bir başkan vardı. Tüm bunlara Aziz Yıldırım'ın cevabı çok anlamlıydı. Başkan sadece gözyaşı döktü. Ama içi sevinç dolu, birçok sorunun cevabı dolu, öfke dolu, başarı dolu.

Rıdvan Dilmen / Milliyet
Fenerbahçe tempoyu düşük tutarak, çok yavaş oynayarak rakibininin sürekli toparlanmasına sebep oldu. Oyunun sonunda hep duran toplarla pozisyon üretmeye çalıştılar. Ancak Alex'in geçmiş sezonlardaki duran top becerisinden uzak oluşu Fenerbahçe'nin etkili olmasını engelledi. Alex'e ayrıca dönüşümlü olarak Hasan ve Ayman'ın sert markajı da devreye girince, Brezilyalı hiçbir varlık gösteremedi. Tuncay Şanlı istekli ama etkili değildi.
Hem de attığı şahane gole rağmen. Ümit Özat, Yattara yüzünden hiç ileri çıkmadı. Bu da takımın ofansif gücünü bir hayli etkiledi.

Can Bartu / Hürriyet
F.Bahçe'yi anlamak mümkün değil. Şampiyon oldu, ama "Ben şampiyonluğu nasıl kaybederim" diye uğraşıp durdu. F.Bahçe, bundan önceki standart oyununu oynadı. Buna rağmen rakiplerinin ikramıyla şampiyonluğu elde etti.

Ahmet Çakar / Sabah
Maçlar oynandı, Fenerbahçe kazanamasa da, Galatasaray ve Beşiktaş'ın aldığı sonuçlarla şampiyon oldu. Ligin tümüne baktığımızda üç büyük de kötüydü. Kötünün iyisi ya da daha az hata yapanı şampiyon oldu.Ya da diğer bir deyimle Fenerbahçe kazanması gereken maçları kazandı ve kaybetmemesi gereken maçları kaybetmeyerek mutlu sona ulaştı.

Ziya Şengül / Star
Hangi şampiyon olacak takım bu kadar basit goller görür kalesinde? Hangi şampiyon olacak takım savunmasız ve orta sahasız oyun sergileyecek?. Eğer bu Fenerbahçe adına söyleniyorsa, bu takımı izlemek için on tane mangal gibi yürek lazım... Fenerbahçe belki şampiyon oldu.. Ama futbolu hep tartışılacak. Yine de Fenerbahçe’nin 100. yıl şampiyonluğunu kutlayalım ve yazımızı öyle bitirelim.