BIST 10.793
DOLAR 32,22
EURO 34,85
ALTIN 2.414,37
HABER /  MAGAZİN

Mankenlerin öpüşme tarifesi

Aysun Kayacı'nın bir reklam filminde 250 bin YTL karşılığında öpüşmesi; yeni bir tartışma başlattı.

Abone ol

Uzun zamandan beri gündeme gelmeyen "Mankenden oyuncu olur mu?" tartışması, yeniden alevlendi. Aysun Kayacı'nın bir reklam filminde öpüştüğü için 250 bin YTL alması ile başlayan tartışmaya; bu kez ünlü oyuncular da katıldı.

AĞLAMAK İLE AYNI

Sanat dünyasının ünlüleri; Güzide Duran'ın 1 milyon dolar, Doğa Bekleriz'in 500 bin YTL, Tuba Ünsal'ın 5 milyon dolar ve Ebru Şallı'nın 50 bin dolara 'öpüşeceklerini' söylemesine tepki gösterdi.

HANDE ATAİZİ

Ben şimdiye kadar kamera karşısında hiç öpüşmedim. 'İlk kez öpüşeceğim, bu yüzden bilmem kaç bin dolar isterim' diye de bir şey söylemem. Öpüşmenin de sevişmenin de oyuncu için bir bedeli yoktur. O rolü oynarsın ya da oynamazsın oynamazsın sadece bunu belirtme hakkın vardır. 

AHU TÜRKPENÇE

Ben gerçek bir oyuncuyum. Öpüşme rollerinin bir bedeli olup olmadığını Aysun Kayacı ve türevlerine sormanız lazım.

ESİN MORALIOĞLU

İlk olarak 'Tatar Ramazan' filminde Kadir İnanır ile öpüşmüştüm. Aşkı anlatan bir filmde 'Ben öpüşmem' ya da 'Şu kadara öpüşürüm' demeniz çok yanlış olur. Öpüşme çok olağan bir şey. Herkes savaşmasın, sevişsin ve öpüşsün. Rol gereği öpüşmeyi kimse rakamlarla abartmasın. Ben 'Tatar Ramazan'da 'İlk kez öpüşeceğim, bedeli yüksek olur' deseydim; yönetmen bana 'Bay bay' derdi.