BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Veysel Tiryaki, Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevinden istifa etti: Yeni bir yola çıkıyoruz

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

Eski Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevinden "Cebimizde 'altın' tecrübeler, yüreğimizde hizmet sevdasıyla kentimize yeni eserler kazandırmak, hemşehrilerimizin gönlüne dokunmak için yeni bir yola çıkıyoruz" diyerek istifa etti. Eski Altındağ Belediye Başkanı olan Tiryaki'nin Ankara Büyükşehir için adaylık başvurusu yapacağı konuşuluyor.

Abone ol

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, yerel seçimlerde belediye başkanı adayı olmak için görevinden istifa etti. Veysel Tiryaki, istifa haberini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Veysel Tiryaki, açıklamasında, "Cebimizde 'altın' tecrübeler, yüreğimizde hizmet sevdasıyla kentimize yeni eserler kazandırmak, hemşehrilerimizin gönlüne dokunmak için yeni bir yola çıkıyoruz" ifadelerini kullandı.

Tiryaki, başta Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı olmak üzere beraber çalıştığı mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, "Niyet hayır, akıbet hayır olur inşallah. Rabbim mahcup etmesin" dedi.

Uzun yıllar Ankara'nın Altındağ ilçesinde belediye başkanlığı yapan Veysel Tiryaki'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine aday olmak için istifa ettiği belirtiliyor. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde nasıl tur atlar? İşte tüm ihtimaller
Foto Galeri Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde nasıl tur atlar? İşte tüm ihtimaller Galeriye Gözat