BIST 10.319
DOLAR 32,22
EURO 34,71
ALTIN 2.451,08
HABER /  SPOR

Vestel Aslanı donduracak

Vestel Manisaspor, hafta sonu karşılaşaçağı Galatasaray'ı yenme planları yapıyor.

Abone ol

Vestel Manisaspor, Turkcell Süper Ligi'nin üçüncü haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Galatasaray'ı yenme planları yapıyor. Lige Beşiktaş galibiyetiyle başlayan ve ikinci haftada Trabzon deplasmanından puanla dönmeyi başaran Vestel Manisaspor, Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Galatasaray maçından galibiyetle ayrılarak ligdeki çıkışını sürdürmek isteyen Vestel Manisaspor'un, cumartesi günkü karşılaşmada rakibinin oyun anlayışını bozarak sonuca gitmeyi planladığı öğrenildi. Maçta öncelikle Galatasaray'ın gol silahlarını etkisiz hale getirmeyi ve arkasından rakip kalede etkili olmayı planlayan Vestel Manisaspor'da, teknik direktör Ersun Yanal'ın Meduna ve Holosko ile gol ararken, Zafer'i de Galatasaray'ın genç golcüsü Arda'yı durdurmakla görevlendirmesi bekleniyor.

Vestel Manisaspor Başkanı Haluk Çubukçu, Galatasaray maçına ilişkin gazetecilere yaptığı değerlendirmede, taraftar desteğinin önemine işaret ederek, ''Biz her maçta olduğu gibi taraftarımızın müthiş desteğine inanıyoruz. Taraftarımızın tribünden bize vereceği destekle Galatasaray'ı da yeneceğiz'' dedi.