BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.396,10
HABER /  MEDYA

Vatandan biri gider ama kim?

Bu kavga, Vatan'ın iki yazarından birini götürür. Çünkü biri Güngör Mengi'nin eşi. Öteki Selahattin Duman'dan torpilli.

Abone ol

GAZETECİLER.COM-(ÖZEL)-Vatan'ın iki kadın yazarını karşı karşıya getiren olay, "Nişanyan olayı!" oldu. Çünkü Nevan Nişanyan'ın üzerine dışkı attığı kadın, Vatan'ın sonradan Mutlu Tönbekçi'nin olan (Tuğçe Baran'dı) ablası.

Ruhat Mengin isim vermese de, (Tömbekçi'nin hatırı için) fena nişanlamıştı doğrusu;demişti 8 Temmuz 2008 tarihli yazısında.

Selahattin Duman'dan torpilli Mutlu Tönbekiçi, Vatan'ın en ağır topu Güngör Mengi'nin eşi Ruhat Mengi'nin yazısını ya okumamıştı, ya da 5 gün boyunca kendini yedi ve dayanamayıp kılıçları çekti... (Ya da birileri korkma arkandayım denildi, o da ipleri kopardı.)

Öyle ya, aynı gazetede, Güngör Mengi'nin karısı Ruhat Mengi'ye, hem de en ağır ifadelerle ilişmek her baba yiğidin karı değildi. Tönbekici, korkmadan, tırsmadan, sonradan başına geleceklere aldırmadan, "Ya Allah bismillah" dercesine, ilk hamleyi yaptı dün...

diyordu Tönbekici 14 Temmuz 2008 tarihli yazısında; tabiri caizse ağzına geleni sayıyordu! Bu da yetmezmiş gibi, Mengi'nin okurlarına da hakaret ediyordu Mutlu Tönbençi!

Ve bugün...

"(...) Okuyucum (ki benim okurum VATAN okurudur, hakaret aynı zamanda genel anlamda onlara yapılmıştır) zekidir. Zeki olmasa Ruhat Mengi’nin yazılarını takip etmezdi, edemezdi zaten" söze başlayan Mengi, adeta meydan okuyor:

Ne için?

Mutlu Tönbekici, Mengi'nin okurlarına "İlkokul 5 zekasındaki okur" dediği için...

Sizler, Mengi'nin de, Tönbekici'nin de yazılarında daha fazla ne yazdıklarını öğrenmek için, yukarıdaki linkleri tıklayabilirsiniz. Biz sadece şunu söyleyelim; bu kavga burada bitmez!

Yarından sonra, devreye Vatan'ın iki ağır topu Güngör Mengi ile Selahattin Duman girecektir. İş oraya gelirse, Zafer Mutlu'nun vereceği karar, kesinlikle Mutlu Tönbekici'nin lehine olmayacaktır.

Özeti şu:

Vatan'ın iki kadın yazarı arasındaki bu kavka en hızlı bir şekilde yatıştırılmazsa, ya Ruhat Mengi gidecek, ya da Mutlu Tönbekici. Bize göre, "ya o, ya ben" restleşmesi olursa, Tönbekici'nin işi çok kolay gibi görünmüyor!