BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.395,76
HABER /  GÜNCEL

Ergenekon gelinine şok!

Önce Ergenekon'da gözaltına alındı. Serbest kalınca yoluna devam etti. Ama cezaevindeki evlilik bardağı taşıran damla oldu. Kömürcü kovuldu.

Abone ol GAZETECİLER.COM ÖZEL/ Medyanın Ergenekon yengesi adını taktığı Gülay Kömürcü, Akşam gazetesinden kovuldu. Bu şok gelişmede Kömürcü'nün sürpriz evliliği ve yeni açıklanan Ergenekon iddianamesi etkili oldu. Kömürcü ise kovulmayı pek kafaya takmış görünmüyor.

Güler Kömürcü, Ergenekon soruşturması kapsamında ocak ayında gözaltına alınmış, daha sonra serbest kalmıştı. Akşam gazetesi bu olaydan sonra beklenenin aksine yazarına sahip çıkmıştı.

Ancak Kömü

Ergenekon'un tutuklu sanığı emekli
yüzbaşı Z. Öztürk ile yaşadığı bu aşk,
Gülay Kömürcü'yü işinden etti.
rcü'nün geçen hafta Tekirdağ cezaevinde sürpriz bir nikahla Ergenekonun tutuklu sanığı emekli Yüzbaşı Mehmet Z.Öztürk ile evlenmesi bardağı taşırdı. Kömürcü'ye gazetesi bu kez kapıyı gösterdi.

 telefonla ulaştığı Güler Kömürcü, henüz işten çıkarılma kararının kendisine iletilmediğini söyledi. Kovulmayı pek kafaya takmayan Kömürcü, "Boşverin bunları, önümüz açık. Daha çok güzel şeyler yaşacağız" dedi.

Akşam gazetesinin Kömürcü ile yollarını ayırma kararında Ergenekon iddianamesinin açıklanması da etkili oldu. Bilindiği gibi tutuklu ve tutuksuz sanıklar, terör örgütü kurmak ve üyesi olmak suçundan yargılanacaklar.