BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Uzaylılar Aydın'da rekor kırıyor

Uzaylılar Aydın’da filmi sanal alemde tıklanma rekorları kırdı.

Abone ol

Aydın’da rekreatif sahne gösterileri yapan tiyatro grubu Finitolar, daha önce yaptıkları Bum Çete Bum filminden sonra, “Uzaylılar Aydın’da” filmini çekiyor.


Filmin fragmanını internetteki video sitelerine ve sosyal paylaşım sitesi facebooka koyan Finitolar Grubu, Aydınlıların büyük ilgisini çekti. Aydın’da 2 yılda 10 gösteri yapan ve bazı oyunlarında kapalı gişe oynayan Finitolar, Aydınlı Kerem Sarı’nın yazıp yönettiği Uzaylılar Aydın’da filmini kısıtlı imkanlarla çekiyorlar.


Finitolar Grubu’nun şefliğini yapan Erkan Karadeniz yaptığı açıklamada Bin 800 TL’ye aldıkları bir kamera ile çekimlerini yaptıklarını ifade ederek; “Kerem Sarı ağabeyimiz neredeyse bütün gününü bilgisayar başında geçiriyor. Filme bilgisayar ortamında efektler veriyoruz” dedi.


DÜRÜYE’NİN GÜĞÜMLERİNDEN VOLKAN BAŞ KONUK OYUNCU


Hedef kitlelerinin Aydın ve Aydınlılar olduğunu, Aydınlıların dikkatini incire çekmek istediklerini belirten Karadeniz; “Filmde Uzaylılar incir cenneti Aydın’a iniyor ve olaylar gelişiyor” dedi.Filmin kısa metrajlı olacağına ve festivallere girmeyi düşünmediklerini kaydeden Karadeniz; “Filmi dikkat çekmek amacıyla yaptık. Filmde Dürüye’nin Güğümleri dizisinde oynayan Aydınlı Volkan Baş bize destek amaçlı olarak ricamızla oynadı” diye konuştu.