BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bu ilçede yardım bilimsel yapıyılor

Keçören Kaymakamlığı, vatandaşa ulaştırdığı yardımların her türlü ayrıntısını kayıt altında tutuyor.

Abone ol

Keçiören Kaymakamlığına bağlı Paylaşım ve Dayanışma Merkezi, ihtiyaç sahiplerinin tercihlerini bile istatistiki olarak raporluyor. Bağışlanan her ürün barkod sistemiyle kayıt altına alınıyor.

İlçede bulunan ihtiyaç sahiplerine ilk 9 ay boyunca 2 milyon 878 bin TL tutarında yardımda bulunan merkezden alışveriş yapar gibi karşılıksız olarak ihtiyaçlarını alabiliyor.

Şimdiye kadar 7 bin 444 kişinin yararlandığı merkezle ilgili bilgi veren Ankara'nın Keçiören Kaymakamı Mustafa Güler, "Merkezimize bağışlanan her ürün tek tek barkod sistemi ile elektronik ortamda kayıt altına alınıyor. Her an, bağış yapan kişi ve firmaların bağışlarının kime, ne zaman verildiği, insanların tercih konusundaki davranışları, en çok nelere ihtiyaç duyulduğu istatistiki bilgilere ulaşılıyor" dedi.

'Unutulmayacak Kadar Önemlisiniz' sloganıyla hareket eden merkez, vakfa kayıtlı olan ihtiyaç sahibi ailelerin 6-17 yaş arası çocukların doğum günlerini kutlamayı ihmal etmiyor. Onlara yaşlarına uygun giyim ve kitapları seçen merkez, Keçiören Kaymakamı'nın imzasıyla doğum günlerini kutluyor.