BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Üniversitelilerden miniklere yardım eli

Üniversite öğrencileri, Van'ın Erciş ilçesi Kadirasker Köyü İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilere yardımda bulundu.

Abone ol

İstanbul'da üniversite eğitimlerini sürdüren öğrenciler tarafından Erciş ilçesi Kadirasker Köyü İlköğretim Okulu'daki öğrencilere giyim, kırtasiye, oyuncak ile temizlik malzemesi yardımında bulunuldu.

Kadirasker Köyü İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Çağdaş Işık aracılığıyla başlatılan kampanyaya sesiz kalmayan ve İstanbul'da üniversite eğitimlerini sürdüren Canan Altuntaş, Gamze Bal ile Seval Bal isimli öğrenciler, topladıkları yardım malzemelerini kargo ile Erciş'e ulaştırdılar.

Gelen yardım malzemelerini dağıtımı nedeniyle köy ilköğretim okulunda tören düzenlendi. Törende konuşan Erciş İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Erdoğan, yapılan yardımın çok anlamlı olduğunu belirterek üniversite öğrencilerine eğitim camiası adına teşekkür etti.

Daha sonra gönderilen giyim, kırtasiye ile oyuncaklar Erciş İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Erdoğan, AR-GE Proje Koordinatörü Bünyamin Kara, köy öğretmenleri Çağdaş Işık, Özlem Okyay , Çiğdem Barlak Erişmiş, Aslı Yenke, Abdullah Eroğlu, Demet Küçükyıldız ile Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personeli Necdet Tarlak tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Ayrıca, okulun boyanması için da Burak Mühendislik firması tarafından boya yardımında bulunulduğu da kaydedildi.