BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Öğrenciler akıllı tahtalarına kavuştu

Kurucaşile İlköğretim Okulu ile Karaman İlköğretim Okulu'na alınan akıllı tahtalar öğrencilerle buluştu.

Abone ol

Bartın'da, Kurucaşile Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Kurucaşile İlköğretim Okulu ile Karaman İlköğretim Okulu'na alınan akıllı tahtalar öğrencilerle buluştu.


Bartın'ın Kurucaşile ilçesinde düzenlenen törene Bartın Valisi İsa Küçük, Kurucaşile Kaymakam Vekili Yasin Ortakçı, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaattin Özer, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Vali İsa Küçük, açılışta öğrencilerden bol bol kitap okumalarını, öğretmenlerinin dediklerini harfiyen yerine getirmelerini ve çok çalışmalarını istedi.

Kurucaşile İlköğretim Okulu'ndaki törenin ardından Karaman İlköğretim Okulu'ndaki akıllı sınıf açılış törenine de katılan Vali İsa Küçük, öğrencilere seslenerek, "Eğitim öğretimde teknolojinin nasıl kullanılacağını sizlerle birlikte görmek için buradayız. Maddi imkanlarımızın en büyüğünü eğitim öğretime ayırıyoruz. Çok okuyarak, çok çalışarak toplumumuza faydalı bireyler olun. Kendinizi sürekli yenileyin. Öğrendiklerinizin hangisi doğru, hangisi yanlış ayrımını iyi yaparak aranan insanlar arasında yer alın. Atatürk'ün çağdaş uygarlık düzeyi üzerine çıkma hedefinin özünde de bu vardır. Bu yarışta şanlı bayrağımızı en önde taşımak siz öğrencilerimizin en büyük görevidir. Bu görevi Türk gençliği başaracaktır. Öğretmenlerinizi soru sorarak yorun" dedi.


Vali İsa Küçük, öğrencilerle sohbet ederek; "Kadından muhtar olur mu?, kadından belediye başkanı olur mu?, cumhuriyet nedir?" sorularını yöneltti. Soruların cevaplarını alan ve teşekkür eden Vali İsa Küçük öğrencilere, "Akıllı olan sizsiniz" dedi.