BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.447,85
HABER /  SPOR

Ünlü Boksör Daniel Schmidt Gökhan Saki ile bir araya geldi

Kendi alanında dünyanın en ünlü boksörler arasında yer alan Daniel Schmidt, Türkiye'yi ziyarete geldi. Çok sıcakkanlı olarak bilinen Daniel Schmidt, Türkiye'ye gerçekleştirdiği ziyaret ile ilgi odağı oldu.

Abone ol

İstanbul'da konaklayacağı otelde Erol Ceylan hoca ile görüşen Daniel Schmidt Türkiye Ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Daha önce de Türkiye'ye gelmek istediğini fakat bir türlü buna imkan bulamadığını ifade eden dünyaca ünlü boksör, burada Erol Ceylan Hoca ile görüştükten sonra Gökhan Saki ile bir araya geleceğini ve birçok projeyi konuşacaklarını belirtti. Erol Ceylan'ı çok uzun bir süreden bu yana tanıdığını ifade eden ünlü boksör, buna rağmen bu kadar sıcak bir ortamda bir araya gelmelerinin ilk kez olduğunu da belirtti.

Daniel Schmidt Gökhan Saki ile projeler gerçekleştirecek

Oldukça alçak gönüllü bir yapıya sahip olan dünyaca ünlü boksör Daniel Schmidt, boks rüyasında ender görülen karakterler arasında yer alıyor. Alçak gönüllü bir yapıya sahip olan Daniel Schmidt, bunu her yerde açıkça gözler önüne seriyor. Bu yüzden kendisini çok sayıda beğeni ve takip eden hayranı bulunuyor.

Türkiye tarihi ve turistik yerleri de gezmek istediğini belirten Daniel Schmidt, aynı zamanda Gökhan Saki ile bir araya geldi. Her iki ünlü boksörü ortak bir projenin konuşacaklarını belirten Daniel Schmidt, detayları daha sonra açıklanacağını belirtti.