BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,17
ALTIN 2.476,66
HABER /  GÜNCEL

Uluç Super Ladyden neden ayrıldı?

Uluç köşesinde Süper Lady'den ayrıldığını açıkladı. İşte Uluç'u ATV'ye küstüren nedenler?

Abone ol

Bilenler bilir Hıncal Uluç hemen her tevizyon kanalında program yapar ama çalıştığı Ciner Grubu'nun kanalı olan  ATV'de program yapmamaya yeminlidir. Uluç'un bu yeminini, ATV yayınlanan Super Lady yarışmasının yapımcıları Faruk Bayhan ve Mustafa Oğuz sayesinde bir süre önce bozmuştu. Fakat Uluç bu yeminini bozup bozmadığını bin pişman oldu.

Hıncal Uluç başlıklı yazısıyla  yarışmadan ayrıldığını ilk kez hem programın yapımcılarına hem de ATV yönetimine duyurdu. İşte Uluç'u ATV'ye olan küskünküğünün ve yarışmadan ayrılış nedenleri:

"Mustafa Oğuz ve Faruk Bayhan çok ama çok iyi dostlarım.. Yaz ortasında geldiler.."Bir program yapıyoruz" diye anlattılar..Anlattıklarını sevdim.. Hoşuma gitti. "Hangi TV'de, ne zaman" dedim.. "atv'de Cuma 22.30'da" dediler..İçim burkuldu.. atv benim gurubumun televizyonu, ben atv'den başka her televizyon ile çalışıyorum..Sebep?..atv sözünde durmuyor. Bin vaadle kandırıp, daha çekim aşamasında biten deneyimleri geçiyorum..
 
Hıncal Uluç yazısının diğer bölümünde ATV'nin yerine getirmediği sözleri teker teker sıralıyor. Söz verilen saatlerde programın başlamadığından tutun da yayınlanacak denen programların haber verilmeden yayından kaldırışına kadar. Uluç, henüz ATV yönetiminin ve yarışmanın yapımcılarının da bilmediği yarışmadan ayrılış sürecini şöyle dile getiriyor:

"Şimdi bu atv yarışma saati olarak  "22.15" diye söz vermiş.."Tutmazlar" dedim.. Faruk'la Mustafa "Kesin" dediler.. Benim de içimde ukde ya kendi televizyonumda program yapmamak.. "Peki" dedim..İlk hafta 22.15'te başladık.. İkinci hafta gece yarısından sonra.. Sabah'ın dördünde bitti.Yemin billah ettiler ki, bir hafta için öyle karar alınmış. Sonra gene erkene dönecekmiş.. Gördük.. Gene gece yarısından sonra başladılar..Faruk Bayhan, Mustafa Oğuz ve atv yönetimi şu anda sizinle birlikte öğreniyorlar bu satırlardan ki, Hıncal Uluç artık Super Lady'de yok.. Kesin bitti..Ben Super Lady'den ayrıldım..