BIST 10.159
DOLAR 32,16
EURO 35,04
ALTIN 2.470,76
HABER /  GÜNCEL

Bu da orucu bozdun dayağı

Antalya'da orucunu bozan oğlunu döven baba hızını alamayıp bir de kalem sapladı.

Abone ol Antalya'da 12 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi S.B., orucunu bozduğu için babası tarafından dövülüp, vücuduna kalem saplandı. S.B.'nin okula topallayarak gitmesi üzerine durumu öğrenen okul müdürü, öğrencisini öğle yemeği için evine göndermeyince öfkeli baba bu kez okulu bastı.


İnşaat işçisi olan Mustafa B. önceki gün akşam eve gittiğinde, Baraj İlköğretim Okulu öğrencisi oğlu S.B.'nin dayanamayıp öğle saatlerinde orucunu bozduğunu öğrendi. Öfkelenen baba, oğlunu önce tekme tokat dövdü, ardından da vücudunun çeşitli yerlerine kalem sapladı.

Geceyi ağlayarak geçiren S.B., okula gittiğinde arkadaşları topallamasından şüphelendi. Israr üzerine babasından dayak yediğini anlatan S.B.'yi, arkadaşları okul müdürü Cemal Gençoğlu'nun yanına götürdü.

Ağlayarak anlattı
Olayı gözyaşları içinde anlatan S.B., "Ramazan'ın ilkgünü orucumu tuttum. Ancak ikinci günü öğleden sonra dayanamayıp bozdum. Eve gittiğimde babama söyleyince çok kızdı. Beni feci şekilde dövdü. Bacaklarımı ve kollarımı morarttı. Eline geçirdiği kalemi bacaklarıma ve kollarıma batırdı" dedi.

Okulu bastı

Müdür Gençoğlu, öğrenciyi öğle tatili sırasında evine göndermedi ve yemeğini okulda yemesini sağladı. Öğlende oğlunun eve gelmediğini öğrenen baba Mustafa B., bu kez okula giderek önce öğretmenleri, ardından da müdür Gençoğlu'nu tehdit etti. Okul müdürüne saldıran baba, öğretmenler tarafından etkisiz hale getirildi. Okula gelen polis, Mustafa B.'yi gözaltına aldı.

Okul Müdürü Cemal Gençoğlu, Mustafa B.'den şikayetçi oldu. 12 yaşındaki S.B. Çocuk Şubesi'ne teslim edilirken, baba Mustafa B.'nin sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Haber: Soner Özcan
Kaynak:www.sabah.com.tr