BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,96
ALTIN 2.445,82
HABER /  SPOR

Ziconun Randers keyfi

F.Bahçe'nin Randers'a fark atmasıyla Zico'ya rahat bir nefes aldı. İşte maç sonu açıklamaları

Abone ol

Maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında soruları yanıtlayan Brezilyalı çalıştırıcı, "Bugün gerçekten çok iyi bir maç çıkardık. İyi mücadele gösterdik ve hak ettiğimiz bir galibiyetle turu atlayıp evimize dönüyoruz" diye konuştu.

Aarhus'a, ilk maçta İstanbul'da elde ettikleri 2-1'lik skorun avantajıyla geldiklerini ifade eden Zico, "Rakibimiz gerçekten savaşan bir takım. Fakat biz saha içinde doğru şeyler yapıp, güzel bir mücadele örneği verdik. İstediğimiz sonuçla buradan dönüyoruz" diye konuştu.

Yeni oyuncuların takıma uyum sürecinin yavaş yavaş atlatıldığını ifade eden Zico, "Zaman geçtikçe futbolcular adapte oluyor. İhtiyacımız olan hala zaman..." dedi.

Savunmada Lugano tercihiyle ilgili bir soru üzerine Brezilyalı çalıştırıcı, "Lugano'nun Konya'da oynamamasının sebebi kart cezalısı olmasıydı. Cezası olmasaydı o maçta da Lugano oynayacaktı. Lugano şu ana kadarki performansında bende hayal kırıklığı yaratacak bir durumda bulunmadı" diye konuştu.

FC Randers Teknik Direktörü Lars Olsen ise "Zico ile aynı fikirde değilim. Bence biz güzel oynadık... Fenerbahçe, UEFA Kupası'nı hedefleyen bir takım. İki maçı da Randers olarak güzel oynadık. Herkesin beklentisinden fazlasını yaptık" diye konuştu.