BIST 10.138
DOLAR 32,28
EURO 34,98
ALTIN 2.458,72
HABER /  POLİTİKA

Cem Uzanın meclisteki adamı kim?

Cem Uzan'ın Meclis'teki adamı olduğu iddia edilen Emin Şirin Genç Parti'ye transfer oldu.

Abone ol

AK Parti'den Meclis'e giren, sırasıyla LDP ve Anavatan Partisi'ne katılan Emin Şirin son olarak da Genç Parti'li oldu. Emin Şirin'in Genç Parti'ye katılması ile Cem Uzan'ın partisi de Meclis'te temsil edilmeye başlandı. TMSF Başkanı Ahmet Ertürk'ün Emin Şirin'e yönelik olarak “Uzan'ların TBMM'de temsilcisi var” sözleri da haklılık kazanmış oldu.

4. PARTİSİNE KATILDI

3 Kasım 2002'de AK Parti'den İstanbul Milletvekili seçilen Emin Şirin 9.9.2003'te AK Parti'den istifa etti. Bir süre sonra katıldığı Liberal Demokrat Parti'de Genel Başkan olan Şirin bu partiden de ayrıldı. Son olarak Anavatan Partisi'ne katılan Emin Şirin, Anavatan Genel Başkanı Erkan Mumcu'nun Ankara Sheraton Oteli'nde Cem Uzan ile birlikte görmesinin ardından Anavatan'dan istifa etmek zorunda kaldı. Bir süredir bağımsız milletvekilliği yapan Şirin, dün Genç Parti'ye katıldı.

ERTÜRK: TBMM'DE UZAN'IN TEMSİLCİSİ VAR

TMSF Başkanı Ahmet Ertürk ise yaptığı bir konuşmasında “Burada ilan ediyorum; TBMM'de temsilcisi var. Bugüne kadar o değerli milletvekili tarafından son bir ayda beş defa bilgi edinme hakkı müracaatı yapıldı. Niye istiyorsun, çünkü servis yapıyor” diye konuşmuştu.