BIST 10.922
DOLAR 32,19
EURO 34,98
ALTIN 2.501,28
HABER /  GÜNCEL

Ulaşımda bilet sırası sona eriyor

Yurt içi ve yurt dışı yolcukları için merkezi bir noktadan bilet satışı yapılacak. Üstelik tüm kontrol müşteride olacak..

Abone ol

Yurt içi ve yurt dışına yapılacak olan yolcuklar için merkezi bir noktadan bilet satışı gerçekleştirilen 'Biletall' adlı bilet market, www.biletall.com adresinden (Beta) deneme faaliyetine başladı. Uygulamanın dünyada başka bir örneğinin olmadığı bildiriliyor.

Yurt içi ve dışı tüm uçak, otobüs, demiryolu, deniz yolu, biletlerinin satışının yapıldığı sistemde, yolcular gidecekleri araçların marka ve modelini, koltuk numarasını, taşıyıcı firmayı ve saatini karşılaştırmalı olarak seçebiliyor. 'Biletall'ın ulaşım sektörünün tamamına hitap eden tek sistem olduğunu hatırlatılıyor.

Yolcuların biletlerini, 'biletall' satış noktalarından, www.biletall.com adresine girerek veya insanların yoğun olarak bulunduğu merkezlere konulacak kiosklardan (dokunmatik bilgisayar) satın alabilecekleri belirtiliyor.

Biletall'dan alınan her uçak, otobüs, gemi ve tren bileti, üyelere 'milpara' kartı ile ekstra puan ve artı para da kazandıracak. Sisteme üye olanlar, topladıkları puanlarla istedikleri bileti ücretsiz alabilecekler.

Biletall'ın hayata geçmesiyle birlikte ilgili tüm kurumlar ile görüşmelere devam edildiği ve ilk bilet satış mağazasının açılması ile bilet satışına başlandığı bildiriliyor.