BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

41 sevgiliye nikah töreni

Bahçelievler Belediyesi, evliliklerini imam nikahıyla sürdüren 41çifte resmi nikah töreni düzenledi.

Abone ol

Bahçelievler Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Gününde evliliklerini imam nikahıyla sürdüren 41çifte resmi nikah töreni düzenledi. Bahçelievler Abidin Pak Öğretmenevinde gerçekleşen nikah töreninde, çiftlerin nikahı Belediye Başkanı Osman Develioğlu tarafından kıyıldı.

41 çifti temsilen, Fadime Çelebi-Murat Şahin ile Sultan Işık-Abdülhamit Aslan çiftinin nikahını kıyan Belediye Başkanı Osman Develioğlu yaptığı konuşmada, “14 Şubat Sevgililer Gününde yine bir sosyal projeyi yaşama geçiriyoruz. Çeşitli nedenlerden dolayı resmi nikahlarını yaptıramamış 41 sevgili çiftin resmi nikâhını topluca kıyarak, çiftlerin mutluluğuna mutluluk kattık, sevgilerini 14 şubat günü ölümsüzleştirdik. Her şeyin başında sevgi vardır. Evlilikte sevgi çok önemlidir. Bizim kültürümüzde de bu fazlasıyla vardır. Bizler de rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında, sosyal projelerle de halkımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. 41 sevgili çifti bu anlamlı günde kutluyor, sevgilerin fedakarlıklarla sonsuza kadar saygıyla sürmesini diliyoruz” dedi.

Resmi nikahları kıyılan 41 çifte belediye taleplerine göre buzdolabı veya çamaşır makinesi hediye edildiği yemekli geceye ayrıca Belediyenin geçmiş yıllarda gerçekleştirdiği toplu nikâh şölenlerinde evlendirilen 150 çift de hazır bulundu. Toplu nikah törenine katılan çiftler gecede sahne alan Türk Halk Müziği Sanatçısı Amir’in söylediği türküler eşliğinde eğlenerek unutamayacakları bir gece yaşadılar...