BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Fener Canaydını topa tuttu

Fenerbahçe, yaptığı sert bir açıklama ile Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ı adeta topa tuttu. İşte o sözler..

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ı ağır bir dille eleştirerek, federasyon ile Sarı-lacivertli kulüp arasındaki diyalogda kesinlikle taraf olmayan Özhan Canaydın'ın yaptığı açıklamalarla haddini aştığını savundu.

Bilindiği Ulusoy Fenerbahçe'nin Alkmaar maçına gelmek istemiş, Fenerbahçe'de adeta gelme anlamına gelen bir açıklama yapmıştı. Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın is bu konuda Ulusoy'a destek vermişti. Bu ise Fener'i çok kızdırdı.

İşte sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan o sert açıklamanın satırbaşları..

Sayın Canaydın kendisini hiç ilgilendirmeyen TFF Başkanı'nın bizim maçımızı izlemeye gelmesi konusunda bile kulübümüzü hedef gösterecek açıklamalar yapmaktan çekinmemektedir


Sayın Canaydın, konulara kendi yorumlarını getirirken olayları çarpıtmaktan da hiç kaçınmamaktadır. Ancak aynı Galatasaray Spor Kulübü Başkanı, tüm bu çarpıtma ve ithamlarının ardından da sporda barış ve kardeşlik mesajları vermektedir.

Sayın Canaydın'ın bu herkese yaranmaya çalışan tutumu kendisine ve temsil ettiği camiasına yakışmayan ve artık kamuoyunca da kabul edilen bir tutarsızlık örneğidir.

Özhan Canaydın başkanlığındaki Kulüpler Birliği'nin parçalandığı, asıl amaç ve hedeflerinden uzaklaştığı, etkisiz, işlevini yerine getirmeyen bir kurum haline geldi. 

Galatasaray Başkanı Sayın Özhan Canaydın, yönetimdeki diğer arkadaşları Galatasaray Kulübü sporcuları ancak sahada kazanılabilecek sportif başarıların, saha dışı aktiviteler ile kazanılmayacağını bilmelidir.