BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR

Türkiye'nin Portekiz maçı 11'i belli oldu! Kadroda sürpriz isim kim? Türkiye-Portekiz maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

A Milli Futbol takımımız FIFA 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play off turunda bugün Portekiz’e konuk olacak. Tek maç usulü yapılacak karşılaşmada, yenen taraf İtalya Kuzey Makedonya karşılaşmasının galibiyle oynayacak. Türkiye'nin Portekiz maçı ilk 11'i belli oldu. Türkiye-Portekiz maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?..

Abone ol

A milli takımımız Portekiz’e konuk oluyor. Tek maç usulü ile oynanacak karşılaşmayı ay yıldızlıların kazanması durumunda, milli takım İtalya Kuzey Makedonya maçının galibi ile karşı karşıya gelecek. Gruptaki karşılaşmalarda yalnızca son maçında evinde Sırbistan’a 2-1 yenilen Portekiz gruptaki diğer müsabakalarda da 5 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Portekiz'in gol makinası Ronaldo!
Oynadığı karşılaşmalarda 17 gol atan Portekiz kalesinde yalnızca 6 gol gördü. Atılan 17 golün 6’sı yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo tarafından atıldı. Millilerimiz ise gruplardaki 10 maçta 6 galibiyet 3 beraberlik ve yalnızca 1 mağlubiyet elde etti. Toplam 27 gol atılan grupta 16 gole ise engel olunamadı.

Kuntz 4 futbolcuyu kadroya almadı
Stefan Kuntz'un, Portekiz maçı kadrosunda UEFA'ya bildirilen listede 4 oyuncu dışarıda kaldı. 23 kişilik Portekiz maçı kadrosunda Rıdvan Yılmaz, Umut Bozok, Doğukan Sinik ve Yunus Akgün yer almadı.

Portekiz'in eksikleri...
Portekiz’de Covid-19 nedeniyle Pepe ve yaşadığı sakatlıktan ötürü Ruben Diaz kadrodan çıkarılırken, Ruben Neves de sakatlığı nedeniyle karşılaşma kadrosunda dahil edilmedi. 

İşte takımların ilk 11'leri...
TÜRKİYE: Uğurcan, Zeki, Çağlar, Merih, Serdar, Berkan, Orkun, Hakan, Cengiz, Kerem, Burak
PORTEKİZ: Patricio, Cancelo, Fonte, Djalo, Mendes, Pereira, Sanches, Moutinho, Silva, Jota, Cristiano Ronaldo (Muhtemel)

Maç saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak?
Dragao Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele 24 Mart'ta gerçekleşecek ve saat TSİ 22.45'te başlayacak. Maç TRT 1'den canlı yayınlanacak...

Bunu yapmayan Türkiye Portekiz maçını izleyemeyecek

TRT'den maça saatler kala çok önemli uyarı... 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalindeki Portekiz-Türkiye karşılaşması bu akşam saat 22.45'te TRT 1 ve TRT Radyo 1’de canlı yayınla futbolseverlerle buluşacak. Porto'daki Dragao Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma bu akşam 22.45'te TRT 1 ve TRT Radyo 1’de canlı yayınlanacak.
UEFA’nın şifresiz yayın hakları Türkiye ile sınırlı olması nedeniyle izleyicilerin Portekiz - Türkiye karşılaşmasını TRT 1 ekranlarında daha kaliteli ve kesintisiz olarak izleyebilmeleri için Türkiye kapsama alanındaki frekans bilgilerini güncellemesi gerekiyor. TRT 1 Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans 11794 Polarizasyon V (Dikey) Sembol Oranı 30000 FEC 3/4