BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.388,96
HABER /  SPOR

Türkiye adeta uyumadı

Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesi tüm Türkiye'de Sarı-kırmızılı taraftarları sokağa döktü.

Abone ol

Turkcell Süper Ligi'nde 2005-2006 sezonu şampiyonu Galatasaray'da kutlamalar sürüyor.

Sarı-kırmızılı kulüpte yöneticiler, şampiyonluk coşkusunu doyasıya kutladılar.
Kulüp başkanı Özhan Canaydın ve bazı yöneticiler, Levent'teki Galatasaraylılar Cemiyeti'nde düzenlenen eğlenceye katıldılar.

Taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Canaydın, uzun süre imza dağıtırken, daha sonra ayrı bir odaya geçerek kendi arkadaşlarıyla eğlendi. Canaydın'ın oldukça keyifli olduğu gözlendi.

Canaydın ve yöneticiler, şampiyonluk şarkıları arasında kadeh kaldırarak, tezahüratlara eşlik ettiler.

Bu arada, kulüp başkan yardımcısı Adnan Polat'ın, bir süre, üzerinde ''Bir baba hindi, herkes haddini bildi'' yazılı tişört giydiği görüldü. Daha sonra Adnan Polat ve bazı yöneticiler, kutlamalara başka bir eğlence merkezinde devam ettiler.

ADANA'DA ÇİFTE DÜĞÜN

Turkcell Süper Ligi'nde Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesi Adana'da Sarı-kırmızılı taraftarları sokağa döktü.
Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından birbirlerine sarılarak, gözyaşı döken Sarı-kırmızılı taraftarlar, şampiyonluk coşkusunu cadde ve sokaklarda doyasıya yaşadı. Bu arada, yeni evlenen bir çiftte, Galatasaray'ın şampiyonluk haberi üzerine düğün salonunu bayram yerine çevirdi.

Düğün salonunda, sarı-kırmızı bayrakla davetlilerin arasına giren Galatasaraylı damat ile gelin, davetlilerin şaşkın bakışları arasında sevinçten göbek attı. Galatasaraylı yakınlarının da desteğiyle pistte sarı-kırmızı bayrakla doyasıya oynayan İlhan-Tülay Polat çifti, "Bugün bizim en mutlu günümüz. İkimiz de Galatasaraylıyız. Galatasaray'ın şampiyonluğu mutluluğumuzu katladı. Bugün çifte mutluluk yaşıyoruz" dedi.

KONYA'DA LİNÇ GİRİŞİMİ

Galatasaray'ın şampiyonluğu Konya'da da coşkuyla karşılanırken, kutlamalar sırasında olaylar çıktı.

Galatasaraylı taraftarların şampiyonluk kutlamaları, Kazım
Karabekir Caddesi'nde başladı. Taraftarlar davul ve zurnalar eşliğinde tezahüratlarda bulunarak şampiyonluk coşkusunu yaşadılar.

Bu sırada üzerlerinde Konyaspor forması olan bir grup, genç bir taraftara saldırdı. Bir süre dayak yiyen genç, grubun elinden kurtularak, caddedeki bir büfeye sığındı. Saldırgan grubun takip ettiği genci, büfenin sahibi kadın tabanca çekerek kurtardı.

Olay, polisin müdahalesiyle son bulurken, saldırgan grup ara sokaklara dağılarak kaçtı.

Galatasaraylı taraftarlar, kent merkezinde araç konvoylarıyla şampiyonluk kutlamalarına devam etti.

Polis, olay çıkaran bazı kişileri kısa süreli gözaltına aldı.

TÜM TÜRKİYE COŞTU

Sarı-kırmızılı takımın uzun maratonu önde göğüslemeleri Edirne'den Hakkari'ye kadar yurdun dört bir yanında sevinç gösterileri ile kutlandı.

Kutlamalarda zaman zaman tartışmalar da yaşandı. Küme düşen iki takımın olduğu şehirlerde Samsun ve Malatya'da sevinen Galatasaraylı taraftarlara büyük tepki gösterildi!
Özellikle Samsun'da Galatasaraylı taraftarlara sevinme izni verilmedi