BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Ankarada kavga vardı

Ankara'da Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları sırasında olaylar çıktı.

Abone ol

Ankara'da Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları sırasında olaylar çıktı. Ankaragücü taraftarları, şampiyonluk kutlamaları yapan Sarı-kırmızılı taraftarlara saldırırken çıkan olaylara çevik kuvvet müdahale etti.
Ankara'da Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte Sarı-kırmızılı taraftarlar sokaklara indi. Ellerinde bayraklarıyla tezahüratlar yapan Galatasaray taraftarlarına, Ankaragücü taraftarları saldırdı. Gruplar halinde Kızılay'da dolaşan Ankaragücü taraftarları, Sarı-kırmızılı taraftar avına başladı. Ellerinde boş bira şişeleri ile dolaşan Ankaragüçlüler, önce bir taraftarı tokatladı ve darp etti. Darp edilen Galatasaraylı taraftar çareyi kaçmakta buldu. Hızını alamayan Ankaragüçlü taraftarlar bu sefer üzerinde Galatasaray forması bulunan bir taraftarı gözüne kestirdi.

Sarı-lacivertliler, aralarına aldıkları Galatasaraylı genç taraftarı feci şekilde dövdü. Kavgayı, araya giren vatandaşlar ayırdı. Ankaragücü taraftarların taşkınlıkları devam edince devreye çevik kuvvet müdahale etti. Çevik kuvvet ile Ankaragücü taraftarları arasında ara sokaklara kadar kovalamaca yaşandı. Öte yandan şampiyonluk kutlamaları sırasında Atatürk Bulvarı'nı
trafiğe kapatan Galatasaraylı taraftarlara da çevik kuvvet müdahale
etti. Çevik kuvvetin müdahalesiyle bulvar tekrara trafiğe açıldı.