BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,06
ALTIN 2.468,72
HABER /  MAGAZİN

Tuncerin başına gelene bakın

Aileleri barıştıran ve gençleri evlendiren Mahmut Tuncer, bu defa kendisi haber oldu.

Abone ol

Türkücü Mahmut Tuncer, 28 yaşındaki kızı Pınar'ın kendisinden habersiz bir şekilde evlenmesi yüzünden karakolluk oldu. Kızlarının gizlice evlenmesine çok sinirlenen Mahmut Tuncer ve eşi Işıl Tuncer'in yanına üzerinde ruhsatlı silahı bulunan iki tanıdığını da alarak damadının evine gittiği öne sürüldü. Tehditler savurduğu iddia edilen Mahmut Tuncer, önceki geceyi karakolda geçirdi.

İddialara göre olay şöyle gelişti: Mahmut Tuncer'in kızı Pınar Tuncer, yaklaşık altı ay önce Etiler'de bulunan tanınmış kişilerin geldiği spor salonu SO Spor Merkezi'nin sahibi Şükrü Savaş Canbulut ile tanışarak arkadaş oldu. Genç çift daha sonra evlilik kararı aldı. Pınar Tuncer, konuyu ailesine açtı. Ancak adı daha önce Emel Müftüoğlu'nun sevgilisi olarak çıkan Şükrü Savaş Canbulut ile evlenmesine anne ve babası şiddetle karşı çıktı.



KIZI DA ŞİKÂYETÇİ
Bunun üzerine Pınar Tuncer ve Şükrü Savaş Canbulut, 17 Ağustos günü Sarıyer Evlendirme Dairesi'nde gizlice evlenerek İstanbul dışına çıktılar. Pınar Tuncer, pazar günü anne ve babasını telefonla arayarak bu sürpriz evliliği itiraf etti. Kızlarının gizlice evlenmesine çok sinirlenen Mahmut Tuncer ve eşi Işıl Tuncer iddialara göre, önce Şükrü Savaş Canbulut'un Etiler'deki eşyerine daha sonra Bahçelievler'de ailesiyle birlikte yaşadığı eve gitti. Yanına ruhsatlı silahı bulunan iki tanıdığını da alan ve tehditler savurduğu öne sürülen Mahmut Tuncer, Canbulut ailesinin şikayetçi olması üzerine geceyi karakolda geçirdi. Bu olaylar üzerine Mahmut Tuncer'in kızı Pınar Tuncer de, dün Ankara Cumhuriyet Savcılığı'na giderek anne ve babasının eşi Şükrü Savaş Canbulut'u ve onun ailesini tehdit ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Haber: Barış Sözal
Kaynak: www.sabah.com.tr