BIST 10.644
DOLAR 32,26
EURO 35,11
ALTIN 2.496,63
HABER /  SPOR

Buraka akıllı ol tavsiyesi

Beşiktaş İkinci Başkanı Aksu, Konya maçında topu elle düzelten Burak'ı uyardı.

Abone ol

Beşiktaş İkinci Başkanı Aksu, Konya maçında topu elle düzelten Burak'ı, "Beşiktaş gibi büyük bir takımda oynuyorsun. Fair-play'e yakışmayan hareketleri bir daha yapma" diyerek uyardı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, Konyaspor maçında topu elle düzelterek gol atan ve oyun içinde de zaman zaman gereksiz yere hakemleri yanıltmak isteyen genç yıldız Burak'ın kulağını çekti. Siyah-beyazlı yöneticinin Antalyaspor'dan büyük umutlarla transfer edilen ve şu ana kadar oynadığı maçlarda başarılı bir performans ortaya koyan Burak'a, "Sen çok yetenekli bir futbolcusun. Sende bir potansiyel gördüğümüz için büyük özverilerde bulunarak transferini gerçekleştirdik. Fakat henüz yaşın genç, geleceğini olumsuz etkileyecek davranışlardan uzak durmaya çalış... Bu tür hareketlere ne senin ne de Beşiktaşkulübünün ihtiyacı var. Yanlışlarını bir an önce düzelt... Büyük bir takımda futbol oynadığını da asla unutma. Unutma ki fair-play her şeyden önce gelir" diyerek uyarılarda bulunduğu kaydedildi.

TORAMAN'A 2 MAÇ CEZA
Genç yıldız da Aksu'ya daha dikkatli olacağının sözünü vererek, "Maçta topu kasıtlı olarak elimle alıp düzeltmedim. Bir çarpmaydı. Yani o anlık bir olaydı" ifadesini kullandı. Bu arada PFDK, Konya maçında rakibine kasti faul yapan İbrahim Toraman'a 2 maç men ve 5 bin YTL de para cezası verdi.