BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,60
ALTIN 2.382,97
HABER /  GÜNCEL

Tuncay Özkan ağlayarak gitti!

Tuncay Özkan Kanaltürk'ü sattı. Herkes konuştu ama o bugüne kadar sustu. Özkan canlı yayında gözyaşları içinde açıkladı...

Abone ol

İNTERNETHABER
Nur Akman

Kanaltürk'ü Bugün Gazetesi'ne satan Tuncay Özkan canlı yayında belki de son kez Kanaltürk ekranındaydı. Kerimcan Kamal'la birlikte bu kez iktidarı eleştirmediler, kendilerini savundular. Neden Kanaltürk'ü sattıklarını açıkladılar.

Ana haber spikeri sözü Özkan'a bırakırken "Kanaltürk'ü kim sattı? diye sorsam 'ben satmadım, Kerimcan sattı' diyeceksiniz" diye söze girmişti ki Özkan hararetle "kimse satmadı, ben sattım" diyerek sözü devraldı. Ve şöyle devam etti:

DAYANACAK HAL KALMADI

"Ben kanımın son damlasına kadar Kanaltürk'ün arkasında duracağım diye söz vermiştim. Ve durdum. Bizi yaşatın, reklam verin diye çok bağırdım. Ama artık dayanacak gücümüz kalmamıştı."

Özkan Gelir İdaresi'nden gelen yazıyı göstererek eğer satılmasaydı Kanaltürk'ün mallarının yarın haciz yoluyla satılacağını söyledi ve "bana kimse timsah gözyaşları dökmesin. Reklam verdiler de almadık mı? Destek oldular da geri mi çevirdik?" diye kendilerini eleştirenlere yanıt verdi.

NEDEN SATTIN DİYEN ZÜBÜKLER

Neden sattığının cevabını vermeye ise "Neden sattın diyen zübükler, aymazlar diyenlere sesleniyorum?"  diyerek başladı ve "Yarın gelir idaresi bütün malalarımı satacaktı. Mali açıdan zor durumaydım. Kanalı açtığmız ilk sene 17 milyon gelir elde ettik. Ama sonra Recep Tayyip Erdoğan yaşamamıza izin vermedi. Kanalı işletmemize izin vermediler, etrafımız çevirdiler" diye devam etti konuşmasına.

MAAŞI ÖDEYEMEDİM GÖZYAŞI

Tuncay Özkan Kanaltürk'ün durumunu anlatmaya devam ederken, söz çalışanlara gelince bir an duraksadı, gözleri doldu, boğazı düğümlendi ve "4 aydır maaş almıyor. Buradaki arkadaşlarımın hepsinin ayrılanının, burada kalanının ellerinden gözlerinden öperim." diyebildi...

KARINLARINI DOYURMAK İÇİN SATTIM

Daha sonra ise "Sen Emre kaç aydır burada maaş almadan çalışıyorsun? Kameraman arkadaşlarım söylesinler. 8 aydır kameraman arkadaşım burada maaş almadan çalışıyor. Arkadaşımın karnını doyurmak için sattım. Var mı diyeceğin." diye sürdürdü.