BIST 11.064
DOLAR 32,19
EURO 35,01
ALTIN 2.503,87
HABER /  SPOR

Cimbomda Laudrup sesleri

Feldkamp'ın ayrılmasından sonra teknik direktör arayışlarına başlayan sarı-kırmızılılarda Michael Laudrup ismi öne çıktı

Abone ol

G.Saray Kulübü Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin teknik direktör arayışları konusunda bilgi verirken, Danimarkalı teknik adamla anlaşmak üzere olduklarını açıkladı.

İspanya Ligi La Liga'da Getafe'ye başarılı bir sezon yaşatan genç teknik adamla görüşmelerinin devam ettiğini belirten Sezgin, 'Laudrup'a başka teklifler de var. Bu nedenle kafası karışık. Ancak kendisini ikna etmek üzereyiz' ifadelerini kullandı.

OLMAZSA DESCHAMPS

Laudrup'a bu ay sonuna kadar imza attıracaklarını ileri süren Sezgin, 'Kendisiyle uzun bir süredir temas halindeyiz, Yoğun bir şekilde ısrarımızı sürdürüyoruz. G.Saray'a gelme konusunda istekli. Bir aksilik olmazsa Laudrup çok yakın bir zamanda imza atacak' diye konuştu.

Laudrup'un bir başka takımdan gelecek teklifi kabul etmesi ihtimalini de gözönünde tutan sarı-kırmızılılar, Fransız teknik adam Didier Deschamps'la da bağlantılarını kesmediler. G.Saray yönetimi şu an boşta bulunan Deschamps'la yaptıkları ön görüşmeden olumlu mesajlar aldılar. G.Saray, Laudrup'la anlaşamazsa Fransız çalıştırıcıyı takımın başına getirecek.