BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.437,39
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

TTNET'ten SON DAKİKA haberi!

TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz Brüksel'de müjdeyi verdi. Tivibu seçim gecesi yayın yapacak.

Abone ol

INTERNETHABER.COM/BRÜKSEL- (Hadi ÖZIŞIK)- 

TTNET, Seçim Sonuçlarını Tivibu Web ve Tivibu Cep’ten Canlı Verecek! Türk Futbol Milli Takımları Ana Sponsoru TTNET’in, Yönetim Takımı ve geniş bir basın grubu Belçika - Türkiye Euro 2012 Grup Eleme Maçı’nda buluştu. Belçika’da düzenlenen basın buluşmasında konuşan TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, 12 Haziran’da ilk kez canlı olarak Tivibu Web, Tivibu Cep ve 40’ı aşkın internet sitesinden genel seçim sonuçlarını seçmenlere aktarmak için özel bir seçim programı hazırlığında olduklarını açıkladı. 

TTNET’in sunduğu hizmetler ve gelecek hedefleriyle ilgili önemli bilgilerin de verildiği toplantıda, Tahsin Yılmaz Türkiye’de internet penetrasyonu hakkında gerçekleştirilen en kapsamlı pazar araştırması olan PC ve İnternet Penetrasyon Çalışması’nın güncel sonuçlarını paylaştı. Kırsalı da kapsayan araştırma Türkiye’nin internet ve bilgisayar haritasını ilginç verilerle ortaya koydu.

2008 yılı itibariyle Türk Futbol Milli Takımları Ana Sponsorluğu’nu üstlenen Türkiye’nin iletişim teknolojileri ve eğlence şirketi TTNET, 2 Haziran 2011 tarihinde Belçika’nın başkenti Brüksel’de geniş katılımlı bir basın buluşması düzenledi. TTNET’in Yönetim Takımı, geniş bir basın grubuyla Belçika - Türkiye Euro 2012 Grup Eleme Maçı’nı da izleyerek Türk A Milli Takımı’na destek oldu. Basın buluşması sırasında da ay-yıldızlı forma giyen TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz ve TTNET Yönetim Takımı, TTNET ailesinin büyük ve başarılı bir takım ruhuyla çalıştığı mesajını verdi.

TTNET’in; Tivibu Web, Tivibu Cep ve 40’ı aşkın internet sitesinden 12 Haziran’daki genel seçim sonuçlarını canlı olarak yayınlayarak bir ilke imza atacağını açıklayan TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, Sandıklar İnternette Açılıyor” sloganıyla Türkiye’de internet kaynaklı ilk canlı interaktif seçim programı Tivibu Seçim Online’ı gerçekleştireceklerini belirtti. 

Başta 6 milyonu aşkın TTNET ADSL abonesi olmak üzere tüm Türkiye’nin internet alt yapısı üzerinden erişilebilecek Tivibu Seçim Online, şu ana kadar Türkiye’de gerçekleştirilmiş, web ve cep üzerinden canlı olarak yayınlanacak en kapsamlı program. 12 Haziran günü saat 18:00 itibariyle başlayacak canlı yayına, Tivibu Web ve Tivibu Cep’te 1 nolu “Tivibu Tanıtım” kanalıdan, altında seçim yayını sayfasından ve 40’ı aşkın internet sitesinden ulaşılabilecek. 

Tivibu Seçim Online, Cüneyt Özdemir moderatörlüğünde 12 Haziran’da canlı yayınlanacak