BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 35,00
ALTIN 2.429,19
HABER /  GÜNCEL

Yakalanmasalar CHP'yi soyacaklardı

Kılıçdaroğlu'nun CHP mitingi öncesi 3 kişi yakalandı

Abone ol
Bartın Emniyet Müdürlüğü ekipleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bartın mitingi öncesinde haklarında hırsızlık ve yankesilik gibi çeşitli suçlardan 96 adet suç kaydı bulunan 3 kişiyi gözaltına aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun miting yaptığı Bartın Cumhuriyet Meydanı'nda geniş güvenlik önlemleri alan Bartın polisi, durumundan şüphelenilen M.D. isimli şahsı gözaltına aldı. Gözaltına alınan M.D.'nin, polise Bartın'a H.D. ve H.Ö., isimli arkadaşları ile birlikte geldiklerini söylemesi üzerine ilgili kişilerle buluşma sağlandı. Şahısların yapılan GBT sorgulamasında 96 adet suç kaydı olduğu ve birinin de arandığı tespit edildi. UYAP projesinden yapılan sorgulamalarında ise şahıslardan H.Ö.'nün Antalya'nın Manavgat ilçesi Asliye Ceza Mahkemesi'nce yankesicilik suçundan arandığı belirlendi.

Yapılan incelemede değişik suçlardan hakkında 96 adet suç kaydı bulunan zanlıların adli makamlara sevk edileceği bildirildi.

EMNİYET HIRSIZLIKLARA KARŞI UYARDI

Öte yandan, Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından hırsızlık uyarısında bulunuldu. 2010 Haziran ayında Emniyet Müdürlüğü'nce çıkartılarak vatandaşlara dağıtılan "Hırsızlık Olaylarına Karşı Alınacak Önlemler" isimli kitapçıktan istifade edilebileceğini hatırlatan yetkililer, kitapçığa Bartın Emniyet Müdürlüğü'nün www.bartin.pol.tr internet sitesinden de ulaşabileceğini belirtti. Yetkililer, tüm vatandaşların yapılan uyarılara ve tavsiyelere uymaları istendi.