BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,65
ALTIN 2.393,43
HABER /  SPOR

Trabzona Baykal usulü moral

Deniz Baykal Trabzon'da partililere hitap etti. Bölge Karadeniz olunca, Trabzonspor'un mağlubiyetine de değindi. İlginç bir benzetme yaptı.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, partisinin Trabzon İl Başkanlığı'nda partililere hitap etti. Bölge Karadeniz olunca, Baykal, Trabzonspor'un Sivasspor mağlubiyetine de değindi. Yenilgi için ilginç bir benzetme yaptı.

TRABZON CHP'YE BENZİYOR 

Trabzonspor'un Sivasspor karşısında aldığı 3-0'lık mağlubiyeti değerlendiren Baykal, ''Ama Trabzonspor kazansa da kaybetse de tıpkı CHP gibi daima saygın, güçlü, her zaman her büyük sonucu alabilecek, Türkiye sporunun yüz akı, en temel takımlarımızdan birisidir'' dedi.

O nedenle Trabzon'un Türk spor yaşamındaki seçkin yerini herkesin bildiğini belirten Baykal, ''Şu anda üzüntülü olabilirsiniz. Ama olayın bunun ötesinde, Trabzon'un bütün tarihiyle, şu andaki gücüyle ve gelecekteki iddiasıyla önemini kimse gözden kaçırmasın. Olabilir, maçlar bazen böyledir. Top yuvarlaktır, siyasette de top yuvarlak. Bunlar gelir geçer, önemli olan takımınıza ve partinize güvenmeniz. Trabzonspor gibi bir futbol takımına sahip olmakla ne kadar iftihar etseniz azdır'' diye konuştu.