BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,59
ALTIN 2.385,36
HABER /  SPOR

Bülent Uygunun zafer sevinci

Sivasspor coştukça coşuyor... Şampiyonluğa giden yolda adım adım ilerliyor. Bülent Uygun zevkten dört köşe. İşte açıklamaları;

Abone ol

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trabzonspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada Anadolu'da ihtilal gibi düşünülecek yeni bir devrimin oluştuğunu söyledi.

Uygun sözlerini şöyle sürdürdü: "Oyuncularımız sahada 90 dakika kora kor bir mücadele verdiler, futbolun tüm güzelliklerini sahaya yansıttılar, hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Yaşadığımız 8 günlük zorlu süreç içinde türbülans antrenman teknikleri ile hazırlandık, hazırlıklarımızı boşa çıkartmayan futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Anadolu artık ayağa kalktı, bu ülkenin her toprağının en batısından en doğusuna kadar herkes bizimle birlikte, dualarıyla bizi destekliyorlar. Böyle olan bir ortamda benim futbolcu kardeşlerim kendilerine yakışanı yapıyorlar. Sadece Anadolu'nun makus talihini değiştirmek için mücadele eden, Anadolu'nun bütün topraklarının destekleriyle şampiyon olmaya ilerleyen bir Sivasspor var. Taktiksel idmanlarımızı yaparken, Trabzonspor maçıyla ilgili kurmaylarım çalışmalarını en güzel şekilde yaptı, futbolcularım antrenmanda uyguladıklarımızı sahaya yansıttılar. 3-0 gibi büyük bir camianın önünde galip gelmek mutluluk verici.

SİVASSPOR DESTEN YAZAR

Şampiyonluk şansımız her geçen gün daha da artıyor. Beş maçımız var, bu maçlarda 3 galibiyet 1 beraberlik bizi şampiyon yapar ve destan yazar. İhtilal gibi düşünülecek yeni bir devrim oluşuyor. Anadolu'nun her takımı kalbinin bir köşesinde bir şampiyonluk sevgisi var. Geçen sene şampiyonluğu kaçıran Sivasspor yeni sistem ve yapılanma ile bunu başaracaktır. Bugün karanfillerle Sivasspor'u karşıladık ve en güzel şekilde uğurladık.

Şampiyonluk kupasını tutunca şampiyon olduk diyebiliriz. Biz savaşmaya, futbol oynamaya devam edeceğiz. Ligin son düdüğü çalınca inşallah Allah bize nasip edecek."

TRABZONSPOR BAŞKANI SADRİ ŞENER, MAĞLUBİYETİN FATURASINI KİME KESTİ... DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Trabzonspor'un deplasmanda Sivasspor'a 3-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Trabzonspor Başkanı Sadri Şener kısa ve öz konuştu.

Maçın ardından bir hayli üzgün ve sinirli olduğu gözlenen Sadri Şener basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine "Biz yönetim olarak elimizden geleni yaptım. Mağlubiyeti gidin hocaya sorun" dedi. Trabzon yönetiminin bu mağlubiyetin ardından olAğanüstü toplanacağı ve bazı kararlar alacağı öğrenildi.