BIST 10.895
DOLAR 32,20
EURO 34,96
ALTIN 2.506,68
HABER /  SPOR

Fenerbahçeye bir kötü haber daha

Süper Lig'de büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe'de cezalı ve sakat oyuncular büyük sorun olmaya devam ediyor.

Abone ol

Son olarak Ankaragücü maçında sarı kart gören Önder Turacı cezalı duruma düştü ve 30. haftada deplasmanda oynanacak olan Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

5 maçlık cezası devam eden Diego Lugano ve sezonu kapatan Edu'nun yokluğunda, Önder'in yerine defansın göbeğinde Can Arat'ın görev alması bekleniyor.

DENİZ BARIŞ SAKATLANDI

Bu arada sarı lacivertli takımda Deniz Barış da Ankaragücü maçının 5. dakikasında bir sakatlık geçirdi. Tedavisini yaptırıp oyuna devam eden Deniz, sakatlığının geçmemesi üzerine 24. dakikada yerini Alex'e bıraktı. Deniz'in Beşiktaş maçında forma giyip giyemeyeceği henüz belli değil.

UĞUR YİNE 18'İ GÖREMEDİ

Teknik direktör Aragones'in Sivaspor maçının kadrosunda yer vermediği Uğur Boral, ligde Ankaragücü karşısında da kadronun dışında kaldı.

Uğur, ligin 28. haftasında deplasmanda Ankaraspor'a 1-0 yenildikleri maçta takım arkadaşı Deivid ile tartışmış, yedek kulübesinde agresif tavırlar sergilemişti.

ALEX 1,5 AY SONRA KADRODA

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle yaklaşık 1,5 aydır sahalardan uzak kalan kaptan Alex, yedekler arasında yer alarak Ankaragücü maçında takıma döndü.

En son ligin 24. haftasında Kadıköy'de Kocaelispor ile yapılan maçta forma giyen Brezilyalı futbolcu, ligde 4 kupada da 1 maç olmak üzere 5 maçta takımını yalnız bırakmıştı.

Alex bundan önce geçen sezonun 23. haftasında Bursaspor ile Kadıköy'de yapılan lig maçına yedek başlamıştı.