BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,56
ALTIN 2.381,41
HABER /  SPOR

Nobrede mutlu sona ulaşıldı

Beşiktaş, Brezilya asıllı yıldızının sözleşmesinin 1 yılı opsiyonlu 2012 yılına kadar uzatılması konusunda anlaşma sağladı.

Abone ol

MERT Nobre, 1 yılı opsiyonlu 2012 yılına kadar Beşiktaş’ta kalacak. Siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören ve genel sekreter Kenan Öner önceki gün biraraya geldiği Nobre’nin menajeri Juan Figer ile her konuda anlaşma sağlayarak Brezilya asıllı futbolcunun Beşiktaş’ta kalması konusunda el sıkıştı. Nobre’nin menajeri Figer’e "Beşiktaş Yönetim Kurulu bugüne kadar hakettiğim paranın üstünde bir destek verdi. Primlerle birlikte çok iyi para kazanıyoruz. Bu nedenle yönetim kurulunu fazla zorlama yeni sezon için parasal konuyu siyah beyazlı yöneticilerin takdirine bırakalım" dedi.

Figer de yönetimle yaptığı görüşmede, Nobre’nin Türkiye’de ve Beşiktaş’ta futbol yaşantısına devam etmek istediğini ifade ederek daha önce istedikleri yıllık 2.5 milyon Euro’dan vazgeçtiklerini vurgulayıp, kulübün tüm isteklerini kabul ettiklerini söyledi. Demirören, Nobre için teknik direktör Mustafa Denizli’nin ısrarcı olduğunu ve kalması yönünde rapor verdiğini hatırlattı. Kenan Öner de Nobre ile birlikte iki önemli oyuncuyla daha sözleşme imzalayacaklarını belirtti.