BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.506,08
HABER /  GÜNCEL

Tırnakçı görenleri hayrete düşürdü

29 Ekim Mahallesi'nde bulunan bir markette meydana gelen tırnakçılık olayı görenleri hayrete düşürdü.

Abone ol

Gaziantep'te bir markete para üstününü alan ve çok hızlı hareket edip kasiyere eksik para verdiniz diyen tırnakçı, görenleri hayrete düşürdü. 1 saniyeden daha az bir sürede parayı cebine indiren tırnakçı güvenlik kamerasını görünce paramı buldum diyerek marketten ayrıldı.

Çok hızlı hareket eden tırnakçının parayı cebine koymasını kasiyer göremezken olay saniye saniye güvenlik kamerasına takıldı. Müşteri kılığına giren şahıs markete girdikten sonra reyonları gezerek şeker alıp kasaya geliyor. Kasiyere, ceplerini karıştırdıktan sonra 50 TL para veren şahıs para üstünü aldığı sırada hızlı bir el hareketiyle en altta bulunan 20 TL'yi cebine atıyor.

Kasiyerin parayı bırakmasının hemen ardından "Parayı eksik verdiniz" diyen şahıs parasının tam verilmesini istedi. Bunun üzerine kasiyer kasada bulunan iki adet 20 TL'yi kendisine verdiğini söylemesine rağmen itiraz eden şahıs iş yeri sahibinin çağırılmasını istiyor. Bu sırada arkada raf dizen iş yeri sahibi gelerek durumu anlamaya çalışıyor. İş yeri sahibi Hasan Kaplan kendisini çok iyi biri olarak tanıtan şahıstan önce şüphelenmediğini ifade ederek, "Kasiyerin eksik para verdiğini söylediğinde bende güvenlik kameralarımızı inceleyeceğimizi söyledim ve kendisinin beklemesini istedim. Bana ben namazlı bir insanım böyle bir şey yapmam dedi. Bende kamerada her şeyin görüneceğini söyledim. Biraz ceplerini karıştırdıktan sonra parayı buldum diyerek buradan ayrıldı. O gittikten sonra güvenlik kamerasına baktım ve şahsın el çabukluğuyla para üstünden cebine para koyduğunu gördüm. Daha sonra şahsı yakalamak için çıktığımda kendisini bulamadım. Bu gibi olaylar karşısında tüm esnaf arkadaşlarımızın biraz daha dikkatli olmasını istiyorum" dedi.