BIST 10.503
DOLAR 32,29
EURO 35,04
ALTIN 2.474,27
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Battal İlgezdi çocuklarla fidan dikti

Ataşehir Belediyesi'nin düzenlediği 1.Çevre Şöleni kapsamında Kayışdağı 80. Yıl Cumhuriyet Parkı'na onlarca fidan dikildi.

Abone ol

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1.Çevre Şöleni Haftası etkinlikleri kapsamında, ilköğretim öğrencileri Kayışdağı 80. Yıl Cumhuriyet Parkı'na Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile birlikte fidan dikti.

Ataşehir Belediyesi'nce düzenlenen parka fidan diken öğrenciler, müzik ve palyaço gösterisi ile eğlendi.Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nce düzenlenen ve ilçedeki ilköğretim okullarından öğrenci ve öğretmenlerin katıldığı fidan dikimi etkinliğine; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi, Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan, Hüseyin Hışman, Zafer Nuhoğlu, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal, çok sayıda belediye çalışanı ve Ataşehirliler katıldı.

Etkinliğe katılan yüzlerce çocuğun yoğun ilgisi ile karşılaşan Belediye Başkanı Battal İlgezdi: “Daha temiz bir Ataşehir için ilçemizdeki çocuklarımıza çevre bilinci aşılamak istiyoruz. İlçemizi yeşillendirmek için sizlerle birlikte bu fidanları dikmekten çok mutluyum. Bugün bulunduğumuz bu alan bir spor kulübümüz tarafından alınmak isteniyordu.

Ancak buna izin vermedik. Sizin yeşil alanınızı azaltmak için değil, çoğaltmak için uğraşıyoruz. Daha temiz, güzel ve yeşil bir Ataşehir için tüm halkımızı çevre konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.