BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,01
ALTIN 2.476,10
HABER /  DÜNYA

Saddamın eşcinsel ilişki kasedi

Seks kasetinde Saddam genç erkeklerle sevişirken, Ladin de içki içip erkeklerle alem yaparken görülecekti... Fikir tabii ki CIA'nın...

Abone ol

Bin Ladin ve Saddam'a "seks kasetli komplo" kuracaklardı..

Amerikan istihbaratını en iyi tanıyan isimlerin başında gelen Washington Post yazarı Jeff Stein, aynı gazetenin internet sitesindeki "SPY talk" adlı blogunda, Amerika'yı ve dünyayı sarsan bir haber yayınladı..

Stein'in CIA'da çalışan iki üst düzey yöneticiye dayanarak verdiği haberde, CIA'nın 2003'te Irak'ı işgal etmeden "Iraq operation group" yani "ırak operasyonu grubunun" Saddam'ı ve Bin Ladin'in itibarını düşürmek için sahte video kasetleri hazırlamayı düşündüğünü yazdı .

SADDAM GENÇ ERKEKLERLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRERKEN GÖSTERİLECEKTİ

Buna göre bir video'da, Saddam genç erkeklerle cinsel ilişkiye girerken gösterilecekti. Gizli çekim süsü verilmiş bu görüntüler daha sonra ırak'ta dağıtılacaktı.

LADİN ALKOL ALIP ERKEKLERLE SEVİŞİRKEN ÇEKİLECEKTİ

Bir başka videoda da El Kaide lideri Usame bin Ladin, bir kamp ateşi etrafında arkadaşları ve El Kaide militanlarıyla otururken görülecekti. Yine gizli çekim gibi gösterilecek bu görüntülerde bin ladin bir yandan alkollü içki içerken, bir yandan da genç erkeklerle nasıl seviştiğini anlatacaktı...

SADDAM'IN SEKS KASEDİNİN ORTADOĞU'DA ANLAMI OLMAZDI

Jeff Stein'in verdiği bilgilere göre, CIA'deki toplantılarda bu fikirler ortaya atıldı. Bu fikirleri bulanlar ise ömürlerini Latin Amerika ve Asya'da geçirmiş üst düzey casuslardı. Ancak bu öneriler zamanın Operasyon Bölümü Başkanı James Pavitt ve yardımcısı Hugh Turner tarafından reddedildi. Bölgeyi ve CIA koridorlarını tanıyan bir CIA casusu Stein'a yaptığı açıklamada, "Saddam'ın genç erkeklerle seks yapması, belki bize itibar yıkıcı geliyor ama biz ABD'den bunu böyle görüyoruz. Ortadoğu'da bu kasedin bir anlamı olmazdı. Çünkü bizim tabu gördüğümüz şeyler, kendi gözümüzle öyle görünüyor. Ama Ortadoğu'daki tabular bambaşka" diye konuştu.

İŞTE CIA'İN "KASET KOMPLOLARI"

Saddam'a benzeyen bir adam, gizli çekimle genç erkeklerle cinsel ilişkiye girerken gösterilecekti. Daha sonra bunlar Irak'ta dağıtılacaktı.

Irak TV yayını birden kesilecek, Saddam'a benzeyen bir adam ekrana çıkarak, "Ben çekiliyorum. Umarım bana gösterdiğiniz saygıyı oğlum Uday'a da gösterirsiniz" diyecekti ve böylece Irak'ta ortalık karışacaktı.

El Kaide lideri Usame Bin Ladin, kamp ateşi etrafında arkadaşlarına bir yandan alkol içerek, erkeklerle olan seks gecelerini anlatacaktı. CIA bu yine gizli çekim olarak gösterilen bu videoyu çekmek için CIA karargahında çalışan siyah tenli çalışanların listesi bile çıkarıldı.