BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tire'de zabıta denetimlerini sürdürüyor

İzmir'in Tire Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, halkın sağlığını tehlikeye sokabilecek hiçbir şeye göz yummuyor.

Abone ol

Tire Belediyesi zabıta timleri özellikle Salı günleri kurulan ve bölgenin en büyük açık hava pazarına sahip ilçede kuş uçurtmuyor.

Pazarın hemen hemen her noktasında denetimlerini sürdüren ekipler. Açıkta satılan ve halkın sağlığını tehdit eden gıda maddeleri üzerinde yoğunlaşıyorlar.

Dün yine pazarda denetimlerini sürdüren Tire Belediyesi Zabıta timleri İzmir'den İlçeye gelen seyyar bir tatlıcıyı gözaltına alarak ürünlerin denetimini yaptı. Sağlıksız koşullarda üretilen tatlılara el koyan Zabıta Müdürlüğü tutulan tutanak sonrası sağlıksız şekilde üretilen tatlıları imha etti.

Konu ile ilgili açıklamalarda Bulunan Tire Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Albaş "Zabıta ekiplerimiz özellikle Salı pazarı başta olmak üzere her gün denetimlerini sürdürüyorlar.Halkın sağlığı ie oynayanlar karşılarında Tire belediyesi zabıta ekiplerini karşılarında bulacaklardır. Halkın sağlığı bizim için her şeyden önde gelir halkımızdan ricamız, Açıktan satış yapılan gıda maddelerine itibar etmemeleri ve şüphelendikleri durumlarda Belediye zabıta Müdürlüğüne haber vermelerini istiyoruz" dedi.