BIST 10.195
DOLAR 32,37
EURO 34,66
ALTIN 2.383,89
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aydın'da Hac seminerleri başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı'nca gerçekleştirilen Hac sezonu öncesi hacca gitmeye hak kazanan vatandaşlara eğitim seminerleri veriliyor.

Abone ol

Aydın’da Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen 2010 yılı Hac Organizasyonunda Hacca gidecek vatandaşlara yönelik “Hac Seminerleri” başladı.

Aydın’dan hacca gidecek hacı adaylar için Aydın merkez, Nazilli ve Söke ilçelerinde bilgilendirme seminerleri yapılacak. Aydın merkez Ramazanpaşa Cami’nde bugün düzenlenen seminere Aydın merkez, Çine, Germencik, İncirliova, Karpuzlu, Koçarlı ve Köşk ilçelerinden kayıtlı hacı adayları katıldı. Seminerde hac ibadetini yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek olan hacı adaylarına bilgiler veren İl Müftü Yardımcısı Necati Topaloğlu, ilk kez hacca gidecek olan adaylara dikkat etmeleri gereken konular hakkında aydınlattı.

Seminerler nerede veriliyor?

Bu arada, Aydın merkez dışında Nazilli Koca Camiinde düzenlenecek olan seminere Nazilli merkez, Bozdoğan, Buharkent, Karacasu, Kuyucak, Sultanhisar ve Yenipazar ilçesindeki hacı adayları ve Söke İlyasbey Camiinde düzenlenecek seminere de Söke, Kuşadası ve Didim ilçelerinden kayıtlı hacı adayları katılacağı belirtildi.