BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.398,96
HABER /  GÜNCEL

Tesettürlü mayoyu görünce çıldırdı

Çeşme'de tesettürlü mayo ile denize giren Hatice Şenocak ve çocukları asker eşinin saldırısına uğradı.

Abone ol

Çeşme'nin Alaçatı beldesindeki İmbat Sahil Evleri Sitesi'nde oturan öğretmen Hatice Şenocak'a; eşinin asker olduğunu söylen B.P. isminde bir bayan saldırdı.

İRAN'A GİDİN

Yanında beş bayanla birlikte gelen B.P., denizde olan Hatice Şenocak ile 8 yaşındaki oğlu İsmail Hakan'a hakaretler edip darp etti. 'Haşema' olarak bilinen tesettürlü mayo ile denize insanları rahatsız etmemek için kayalıkların arasından girdiğini söyleyen Hatice Şenocak, B.P.'nin, "İran'a Arabistan'a, sizin gibi olan insanların ülkesine gidin." diye bağırdığını söyledi.

"HADİ BOĞALIM ŞUNU" DİYORDU

B.P.'nin çevresinde 5 kişinin olduğunu, ancak diğerlerinin müdahale etmediğini vurgulayan Şenocak, "B.P. gözü dönmüş gibiydi. 'Hadi boğalım' şunu diyordu. Saldırıda dudağım patladı. Bizim az ilerimizde denizde yüzen teyzemin kızına da 'Seni de boğmaya geleceğim' diyordu." şeklinde konuştu.

"ÖRÜMCEKLER DENİZİ KİRLETİYOR"

Saldırıdan sonda üç gün rapor alan Hatice Şenocak, B.P.'nin kendisine "Örümcekler, utanmıyor musun denizi kirletmeye, Atatürk Cumhuriyetini kirletiyorsunuz" diye bağırarak hakaretler ettiğini de belirtti. Şenocak, "Yanımda çocuğum vardı. Çocuğumu sahile çıkarayım dediysem de dinlemediler. Jandarmaya da ben asker karısıyım, hiçbir şey yapamazsınız" diyerek tehdit ettiğini aktardı.

Olayla ilgili suç duyurusunda bulunan Şenocak, ruhsal olarak rencide olduğunu vurguladı. Çok üzüldüğünü, yaşananların çocukları açısından çok büyük bir travma olduğunu kaydeden Şenocak, "Denizin ortasında böyle bir saldırıya maruz kalmak beni çok üzdü. Bir gün sonra görüştüğüm sahildeki insanlar, 'Çocuğun çığlığı yüreğimizi burktu' dediler." dedi.

Şenocak, jandarmanın B.P.'nin ifadesini bile alamadığını, ifade vermeye gelmediğine dikkat çekti.