BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Yaşar hurdacıları dinledi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yakacık'da bulunan Hurdacılar Sitesi'ni ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.

Abone ol

Ankara Umum Hurdacılar Toplu İşyeri Yapı Koopiratifi'nde hurdacı esnafı ile bir araya gelen Başkan Yaşar, Hurdacılar Sitesi'nin sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüştü.

Sitenin çevre düzenlemesi ve altyapı sorunlarının bir an önce tamamlanarak alışverişler için daha cazip hale getirileceğini kaydeden Yaşar, "Atıl ve bakımsız bir halde olan Hurdacılar Sitesi'ni el birliğiyle düzelterek, vatandaşın rahatlıkla alışveriş yapabileceği bir yere dönüştürmek istiyorum" dedi.

Başkan Yaşar, Yenimahalle Belediyesi olarak yasal sınırlar içinde esnafa her türlü desteğe verdiklerini söyledi. Yaşar, "Ben esnafım. Esnafın halinden iyi anlarım. Yaşadıkları sorunları iyi biliyorum. Bu nedenle göreve geldiğim günden itibaren sizlerin daha rahat, modern koşullarda çalışabilmesi amacıyla gerekli çalışmaları yasal çerçevede yapıyoruz. Hurdacılar Sitesi'nin de çehresini daha modern ve çağdaş bir hale getirmek için elimizden gelen herşeyi sizlerin de desteği ile yapacağız" diye konuştu.