BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'li Vural'dan ezeceğiz iddiası

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, AK Parti iktidarına yine sert çıktı ve genel seçimler için iddialı konuştu.

Abone ol

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, ''AK Parti ile ancak MHP olarak biz başedebiliriz. Onları genel seçimde leblebi şekeri gibi ezip geçeceğiz'' dedi.

Vural, Antalya'nın Serik ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Habalı'yı ziyaret etti. Vural'ın belediye önünde karşılanması sırasında Serik Belediyespor Kickboks Takımı sporcuları gösteri yaptı. Vural, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Oktay Vural, Habalı'nın makamında yaptığı konuşmada, MHP olarak Türkiye'de birlik, beraberlik ve bütünlüğün korunması için siyaset yaptıklarını söyledi. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın MHP'ye karşı ''düşmanca savaş açtığını'' öne süren Vural, şöyle konuştu:

''Neden? MHP bu ülkenin sigortası, Türkiye sevdalısı olduğu için istemiyorlar. Onun için sürekli MHP'yi vatandaşın gözünde kötülüyorlar. Türk siyasetinde MHP'siz bir siyaset olmaz. AK Parti, kendi amaçlarına ve hedeflerine ulaşmak için MHP'yi hedef gösteriyor. Türkiye gerçekten çok kritik bir ortama giriyor. Elimizdeki bu iradeden kurtulmak için il il gezerek bunları halkımıza şikayet edeceğiz. Önümüzdeki referandumda Türk milleti bunlara 'hayır' diyecek ve ardından yapılacak genel seçimde de halkımız bunları sandığa gömecek.''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de il il gezerek referandum konusunda vatandaşı bilgilendirdiğini söyleyen Vural, Antalya'nın referandumda ''hayır'' diyeceğine inandığını ifade etti. Vural, ''AK Parti ile ancak MHP olarak biz başedebiliriz. Onları genel seçimde leblebi şekeri gibi ezip geçeceğiz. Biz buna inandık, halkımıza inandık ve ilk seçimde MHP iktidara gelecek. Recep Tayyip Erdoğan yaptığı yanlışların hesabını da verecek'' dedi.