BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.396,97
HABER /  GÜNCEL

Terim onun ısrarla alınmasını istedi

Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimi rotayı bir anda Güney Amerika'ya çevirdi...

Abone ol

Teknik direktör Fatih Terim'in yönetimle yaptığı son görüşmede Brezilyalı yıldız Luis Fabiano'nun ismini verdiği ve "Mutlaka bitirin" dediği ortaya çıktı. Sarı- Kırmızılılar da bu görüşme sonrasında Luis Fabiano'nun transferi için düğmeye bastı.

İLK GÖRÜŞMELER OLUMLU GEÇTİ
Fakat 30 yaşındaki futbolcunun yaklaşık iki ay önce Sevilla'dan 7.5 milyon Euro karşılığında Sao Paulo'ya transfer olması işleri zora sokuyor. Sakatlığından dolayı yeni takımında henüz forma giyemeyen Luis Fabiano'nun Galatasaray'ın yapacağı teklife nasıl bir yanıt vereceği merak ediliyor. Buna rağmen Sarı-Kırmızılı yönetimin Brezilya kulübü ile yaptığı ilk görüşmelerin olumlu geçtiği ortaya çıktı. Sao Paulo'nun büyük bir maddi kriz yaşadığı ve "8.5 milyon Euro verirseniz bu transfer biter" yanıtını verdiği gelen bilgiler arasında.

TAFFAREL DE DEVREYE GİREBİLİR
Sevilla'da forma giydiği dönemde dünya futbolunun en önemli forvetleri arasında gösterilen Luis Fabiano'nun yıllık maliyetinin 3.5 milyon Euro'yu bulacağı belirtiliyor. Brezilyalı yıldızın ikna edilmesi için Fatih Terim'in ekibinde kalece antrenörü olarak görev yapan vadandaşı Taffarel'in de devreye girebileceği ifade ediliyor. 1.83 cm. boyundaki Luis Fabiano hem yerden hem de havadan çok etkili bir forvet. Tecrübeli yıldız yüksel top tekniğiyle de rakip defansların korkulu rüyası.