BIST 10.093
DOLAR 32,27
EURO 34,86
ALTIN 2.433,46
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'nin AK Parti'li seçmenden talebi

MHp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti'li seçmenden özel isteklerde bulundu

Abone ol

MHP lideri Bahçeli, ''Özellikle AKP'ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum,onlara güveniyorum ve büyük bir sorumluluğun altında olduklarını düşünüyorum. AKP'yi uyarın, hatalı olduğunu söyleyin" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Özellikle AKP'ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum; onlara güveniyorum ve büyük bir sorumluluğun altında olduklarını düşünüyorum. AKP'yi uyarın, hatalı olduğunu ülkemizi kötü yönettiğini demokratik yollardan gösterin."şeklinde konuştu

Sandıkta Recep Tayyip Erdoğan'ı biraz dinlendirmelerini ve Başbakan Erdoğan'ın yeni Anayasa projesinin önüne geçilmesini isteyen Bahçeli, "Çok düşük ihtimal de olsa AKP ile geçecek üçüncü dört yılın büyük sorunlar doğuracağına inanın. İktidara ders verin arkasına baka baka gitmesini sağlayın.'' dedi.

"ŞAMARI İNDİRİN"
 
Bahçeli, Adanalılardan Ak Parti'nin bir kez daha iktidar olmasına fırsat ve imkan vermemelerini isteyerek, şöyle devam etti: ''Cepheleşmeleri teşvik eden bu zihniyete Adana'nın şamarını kararlılıkla indirin. Çünkü, AKP ile geçen yılların bilançosu çok ağır olmuştur. Vereceği ve yapacağı bir şey kalmamıştır. AKP yorgundur, AKP tükenmiştir, AKP bitkindir, AKP tehlikelidir, heyecanını ve dermanını kaybetmiştir, hedeflerini ve ilkelerini yitirmiştir. Türkiye, kepenklerini indirmeden bu iktidarın defterini dürmek lazımdır. Türkiye, teslim bayrağını çekmeden AKP'nin fişi çekilmelidir.