BIST 10.056
DOLAR 32,26
EURO 34,80
ALTIN 2.422,58
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti seçim bürosuna bombalı saldırı

AKP Kağıthane Gürsel Mahallesi seçim irtibat bürosuna ses bombası atıldı.

Abone ol

AKP Kağıthane Gürsel Mahallesi seçim irtibat bürosuna kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bomba atıldı.

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken seçim irtibat bürosunda maddi hasar meydana geldi. AK Parti Kağıthane, Gürsel Mahallesi 28 Nisan Caddesi 38 numara da bulunan seçim irtibat bürosuna saat 00.30 sıralarında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ses bombası atıldı.

Olayda ölen yada yaralanan olmazken seçim bürosunda maddi hasar meydana geldi. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri seçim irtibat bürosunun bulunduğu yolu trafiğe kapatarak güvenlik şeridi çekti. Daha sonra olay yerine bomba imha uzmanları çağırıldı.

SEÇİM BÜROSUNA SES BOMBASI 

Uzman ekiplerin yaptığı ilk incelemede patlamanın ses bombasından kaynaklandığı anlaşıldı. Polis, seçim bürosunun yanında yere atılmış bildiriler buldu. Seçim irtibat bürosu'nun mal sahibi Kamil Arslan, "Ben evde haberleri seyrediyordum. Büyük bir gürültü duydum. Dışarı çıkıp baktım. Bomba atmışlar." dedi. Seçim Bürosunun yetkilisi Necmi Akarsu ise "Ben on dakika önce büroyu kapatıp eve gittim. Bana telefonla bilgi geldi. Ben de hemen büroya geldim baktım ki ses bombası atılmış. Birde bazı yazıların olduğu kağıtlar vardı." diye konuştu. Polis ses bombasını atan kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı.