BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.401,58
HABER /  GÜNCEL

Terim o futolcuyu beğendi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Romanya-Bosna Hersek maçına gitti, transfer listesindeki futbolcuyu izledi.

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Romanya-Bosna Hersek maçına gitti, burada hem Romanya’nın hem de Dinamo Bükreş’in sağ açığında görev yapan Gabriel Torje’yi izledi.

Milliyet'ten Nevzat Dindar imzalı habere göre bonservis bedeli 5 milyon euro olan Torje’yi, Galatasaray’ın dışında Lazio, Borussia Dortmund, Wolfsburg ve Bayern Münih’in de istediği ifade edildi. Terim’in de çıplak gözle istediği futbolcu, dünkü karşılaşmada bir de sarı kart gördü.

Fatih hocanın gözünde olumlu bir izlenim uyandıran Torje’nin transferi için harekete geçecek olan Galatasaray Yönetimi’nin, takımdan gidebilmesi olası görünen Stancu ve Culio’yu takasta kullanmayı planladıkları ifade edildi.

Kale konusunda birçok alternatif isim belirleyen sarı-kırmızılıların, Terim’in çok istediği Lazio’nun Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera için girişimlerinin hız kazandığı  ve transferinin formülünün de belirlendiği bildirildi. Kulübüyle sorunlar yaşayan 24 yaşındaki başarılı eldiven için Lazio’ya İtalyan ekibinin istediği Lorik Cana önerildi. Takas gerçekleşirse  Aslan’ın kasasından bu dev transfer için bonservis  parası çıkmayacak. Bu arada Romalı Doni’den de ‘gelirim’ yanıtını alındı.

Muslera’da pürüz çıkarsa Aslan, Doni’ye bu hafta imza attıracak.
Galatasaray forvet konusuda ise tribünleri heyecanlandıracak bir isim için yoğun şekilde çalışıyor. Önceleri sıcak bakmadıkları Didier Drogba için taraftarın beklentisinin oluşması üzerine devreye giren ancak sonuç alamayan Cim-Bom’un, Inter’in Arjantinli yıldızı Diego Milito için şartları zorlayacağı öğrenildi. Cim-Bom’un bu transfer için 20 milyon euroluk bir bütçe ayırdığı kaydedildi. Sarı- kırmızılılıların listesinde yer alan bir diğer oyuncunun da Roma’nın Karadağlı golcüsü Vucinic olduğu bildirildi.