BIST 9.509
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.488,41
HABER /  GÜNCEL

Yıldırım'a Kocaman veto

Yönetim rotayı dünyaca ünlü yıldızlara çevirirken, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın vetosu ile karşılaştı.

Abone ol

Kocaman’ın, aralarında Diego Forlan, Drogba ve Van Nistelrooy gibi ünlü golcülerin de bulunduğu adayları geri çevirdiği öğrenildi.

Geçen yıl da takıma dünya çapında bir golcü alınmasını istemeyen ve kendi bulduğu isimlerle şampiyonluğa ulaşan Kocaman, Fenerbahçe Yönetimi’nin Şampiyonlar Ligi’nde iş yapacak, tribün ve Fenerium gelirlerine katkıda bulunacak ve dünya çapında ses getirecek bir transfer gerçekleştirme arzusunu da yarıda bıraktı.

Miliyet'ten Yusuf Kobal'ın haberine göre Kocaman ile bir araya gelen yöneticiler, “Taraftar yıldız transferi istiyor. Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak için çok kaliteli bir oyuncuya ihtiyacımız olabilir. Birini seç alalım” derken, genç çalıştırıcının kendisine sunulan isimleri kabul etmediği ortaya çıktı.

Bu arada Kocaman listesindeki yabancı oyuncuları iyice analiz etmek için Can Bartu Tesisleri’nde kasetlerin arasına gömüldü. Yardımcıları ile birlikte elindeki futbolcuların tüm maçlarını izleyen Teknik Direktör Aykut Kocaman, önümüzdeki hafta yönetime alınmasını istediği savunma ve ön liberoların listesini verecek. Genç çalıştırıcının iskeleti bozmayacağı, ön libero hariç sadece ilk 11’e alternatif olabilecek isimler üzerinde durduğu bildirildi.