BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,81
ALTIN 2.437,48
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'ye her an imza atabilir

Aziz Yıldırım'ın "Aykut Kocaman'ın onay vermesi halinde alabiliriz" dediği milli futbolcu, sarı-lacivertlilere dönmeye sıcak bakıyor.

Abone ol

Geçtiğimiz sezon devre arasında Premier Lig ekiplerinden Stoke City'den, Bundesliga'dan Wolfsburg'a transfer olan Tuncay Alman temsilcisinde fazla forma şansı bulamadı.

Teknik direktör Felix Magath'ın fazla şans vermediği ve sadece 4 maçta oynayan milli futbolcunun mutsuz olduğu ve Fenerbahçe'ye dönerek şampiyonluk sevinci yaşamak istediği öğrenildi.

Zenit'in de takibine girdi
Tuncay'ın yakın çevresine "Artık çok sıkıldım. Fenerbahçe'nin beni istediği doğru. Taraftarları ve Şükrü Saracoğlu Stadı'nı çok özledim. Dönmek benim için uygun olur" dediği öğrenildi. Alman ekibi ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan milli yıldızın bonservis bedelinin 4-5 milyon euro civarında olduğu ancak 2.25 milyon euro'ya bu işin biteceği konuşuluyor. Takımından fiyat konusunda anlayış bekleyen 29 yaşındaki futbolcunun, yakın zamanda Fenerbahçe'ye imza atması bekleniyor. Bu arada Tuncay Şanlı'yı, ünlü Rus ekibi Zenit'in de istediği öğrenildi.